avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate Gabief

Activitate Gabief

Buna ziua, am platit un avans prin transfer bancar pentru inchierea unui apartament fara a semna niciun contract. Proprietarul a avut 2 luni la dispozitie sa pregateasca apartamentul pentru inchiriat dar la termenul convenit nu este gata. Mi-a trimis un formular de contract de inchiriere care contine clauze pe care nu le accept si atat cat cunosc, nu sunt conforme cu legea si nu voi semna.Are dreptul proprietarul sa refuze sa imi returneze banii? Si daca da, cum pot sa imi recuperez banii? Va multumesc!
Discuție Formular s1
Buna ziua! Va rog sa ma informati cum poate obtine formularul s1 un pensionar din Romania care locuieste in Spania? Ce documente sunt necesare si daca sotia poate beneficia de asigurarea sotului in conditia in care nu a lucrat niciodata? Multumesc!
Discuție Clasificare pfa
Buna ziua, am un certificat de clasificare emis de ministerul turismului pt un pfa pe care l-am radiat. Inteleg ca nu pot redeschide acest pfa si voi infiinta unul nou. Certificatul existent e valabil sau trebuie solicitat unul nou? In acest caz ce etape trebuie parcurse? Multumesc!