avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Formular s1
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Formular s1

Buna ziua! Va rog sa ma informati cum poate obtine formularul s1 un pensionar din Romania care locuieste in Spania? Ce documente sunt necesare si daca sotia poate beneficia de asigurarea sotului in conditia in care nu a lucrat niciodata? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:02, 10 Noiembrie 2019
Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa obtin formularul s1 pentru asigurari medicale in europa carlacota1 carlacota1 bunaziua, locuiesc in italia si parintii mei au venit si ei aici cu noi . am parcurs procedura perntru noua rezidenta in italia ( vor locui cu noi ) .in ... (vezi toată discuția)
Formularul s1 danignv danignv Buna ziua! Sotia mea face chimioterapie in Italia.M-ai are asigurare in Italia pana in noiembrie cand ii expira(a lucrat in Italia).Pentru a continua ... (vezi toată discuția)
Obtinerea formularului s1 cristina15bota cristina15bota Buna ziua, As dori niste informatii cu privire la obtinerea formularului s1 pt cetatenii care deja sunt in uk. Acum 1 an de zile am adus-o pe bunica mea ... (vezi toată discuția)