avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate AnNemic64

Activitate AnNemic64

Am vorbit inainte sa pun comanda cu un reprezentat emag si mi s-a spus că nu sunt probleme in emiterea actelor menționate.
Va repet, actele nu le cer doar sa ma aflu in treaba, aceasta este procedura impusă in proiect.

Cum as putea returna produsele?

gi-jane2 a scris:

Daca va trebuiau acele documente, nu trebuia sa le fi comandat de la emag. Nu se emit astfel de documente, cel mult un certificat de conformitate de la furnizor.
Ce proces de predare primire daca a venit cu curierul si aveti acel awb?
Aveti factura, ala tine loc de contract
Despre ce valoare e vb?
Daca sunteti in termen, returnati si cumparati de la o societate cu care sa incheiati ce acte va trebuie

Buna ziua,
Am comandat prin intermediul emag două produse, vândute de alți furnizori penteu o persoană juridică. Produsele sunt luate printr-un proiect european si am nevoie de documente specifice (proces verbal predare- primire, certificat de conformitate, contract de vanzare cumparare), iar firmele nu doresc sa furnizeze aceste acte. Cum as putea obține documentele?

Va multumesc!
Răspuns la discuția Cumparare apartament cu ipoteca
Perfect, multumesc mult pentru toate detaliile oferite. O zi plăcută!
Răspuns la discuția Cumparare apartament cu ipoteca
Perfect, va multumesc! Ca idee sa fiu la ceva atent ( in special)? Sa nu fie probleme mai tarziu?
Buna ziua, doresc sa cumpar un apartament insa am cateva nelamuriri cu privire la ipoteca. Aparatamentul pe care vreau sa-l cumpar, are ipoteca neridicata si vreau sa ma asigur ca nu o sa am probleme pe viitor. Am vorbit cu agentul imobiliar si mi-a spus ca ipoteca o sa fie ridicata dupa ce banii ajung in contul actualului vanzator. Este posibil asa ceva?

Legat de modul de cumparare, o sa fie intocmit un ante contract cu un avans de 1000 de euro din partea mea, ce reprezinta cota parte din avansul pe care il dau ( 11.400 euro), restul sumei fiind obtinuta prin intermediul unui credit ipotecar.
Credeti ca sunt in regula aceste moduri de intocmire a actelor?
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Contract enel - teapa
Multumesc frumos pentru răspunsuri. E posibil sa fi semnat un vecin si pentru gaz , dar nu mai stie sigur. Dacă A semnat pentru gaz nu trebuie sa aiba si el un exemplar ? Ca stiu ca orice contract se semnează, ambele părți trebuie sa aiba o parte din el .
Adică dacă a semnat si pentru gaz ( pe lângă curent) , nu trebuie să aibe si alte foi ?
Răspuns la discuția Contract enel - teapa

Dana Fatol a scris:

Bună ziua,

Contractul în original e la dvs? Sau ambele exemplare? Dacă aveți ambele (toate) exemplare și toate sunt anulate nu veți avea probleme, dacă aveți doar exemplarul dvs atunci rămâne valabil ce ați semnat.

Succes,

Buna ziua , am exemplarul meu (2 foi ) si exemplarul pe care l-a avut el , cel cu anexe și toate semnăturile mele
Salut ,ieri am facut un contract cu enel ( a fost facut pentru ca am fost mințit în legătură cu numele firmei , mi s-a spus ca enel produce si electrica distribuie ). Eu am contract cu electrica si vreau sa raman la ei ,însă am semnat contractul ala cu enel . Însă dupa, am fost si m-am intalnit cu cel ce a făcut contractul si mi-a dat contractul inapoi . Poate sa mai înregistreze cumva contractul? Poate sa ma mute la enel daca contractul in original e la mine Si scrie mare "ANULAT " pe el ?
Va multumesc !
Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie si rog un moderator sa mute topicul