avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Am comandat prin intermediul emag două ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Am comandat prin intermediul emag două produse, vândute ...

Buna ziua,
Am comandat prin intermediul emag două produse, vândute de alți furnizori penteu o persoană juridică. Produsele sunt luate printr-un proiect european si am nevoie de documente specifice (proces verbal predare- primire, certificat de conformitate, contract de vanzare cumparare), iar firmele nu doresc sa furnizeze aceste acte. Cum as putea obține documentele?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:46, 11 Februarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Daca va trebuiau acele documente, nu trebuia sa le fi comandat de la emag. Nu se emit astfel de documente, cel mult un certificat de conformitate de la furnizor.
Ce proces de predare primire daca a venit cu curierul si aveti acel awb?
Aveti factura, ala tine loc de contract
Despre ce valoare e vb?
Daca sunteti in termen, returnati si cumparati de la o societate cu care sa incheiati ce acte va trebuie
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2023
gi-jane2, moderator
Am vorbit inainte sa pun comanda cu un reprezentat emag si mi s-a spus că nu sunt probleme in emiterea actelor menționate.
Va repet, actele nu le cer doar sa ma aflu in treaba, aceasta este procedura impusă in proiect.

Cum as putea returna produsele?

gi-jane2 a scris:

Daca va trebuiau acele documente, nu trebuia sa le fi comandat de la emag. Nu se emit astfel de documente, cel mult un certificat de conformitate de la furnizor.
Ce proces de predare primire daca a venit cu curierul si aveti acel awb?
Aveti factura, ala tine loc de contract
Despre ce valoare e vb?
Daca sunteti in termen, returnati si cumparati de la o societate cu care sa incheiati ce acte va trebuie

Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2023
AnNemic64, utilizator
Vedeti conditiile de retur pe site

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comanda achitata, livrare neonorata micky02ct micky02ct Hristos a înviat! Am plasat o comanda pe site-ul EMAG pe 12. 04, am achitat-o, a fost predata catre Fan Courier pe 13.04 si de atunci este in depozitul firmei ... (vezi toată discuția)
Neatentia consumatorului (?), nesimtirea comerciantului atentielaneatentie19 atentielaneatentie19 Buna seara tuturor membrilor comunitatii, o intamplare recenta, a doua pentru mine in acest \"domeniu\", ma face sa postez aici pentru a va cere ajutorul ... (vezi toată discuția)
Inselaciune seebyy35 seebyy35 Buna ziua. Am cumparat un produs de la S.c. Anda Lighting & Trading vandut pe Emag . Produsul era foarte ieftin pe site motiv pentru care l-am cumparat , dar ... (vezi toată discuția)