avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Activitate Andreeacorneliadr

Activitate Andreeacorneliadr

Răspuns la discuția Acte indemnizatie CCC
Multumesc tare mult! Sanatate si o zi frumoasa!

Ionut.ion a scris:

Ati beneficiat de Concediul maternal?
Daca da...luati adeverinta de la angajator si de la AJPIS, institutia ca v-a platit indemnizatia pentru CCC 1, si le depuneti, impreuna cu celelalte acte, la primarie.
Daca, din calcule, rezulta un cuantum al indemnizatiei mai mic decat prima indemnizatie, o sa primiti indemnizatia egala cu prima, pentru primul concediu.

Răspuns la discuția Acte indemnizatie CCC
Am reinceput munca la 13 mai 2019 si am nascut pe 19 noiembrie

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Pe langa adeverinta de la angajator o sa mai aveti nevoie si de o adeverinta de la AJPIS din caresa rezulte perioada concediului precum si cuantumul indemnizatiei.
Aceasta o puteti depune la angajator pentru plata Concediului maternal, daca nu ati lucrat minim 6 luni de la revenirea la serviciu.
In ce data ati incetat Concediul pentru crestere copil si care este data probabila a nasterii?

Buna ziua! Am reinceput munca dupa concediul de crestere si eram deja insarcinata. Acum ca aplic pentru dosar o sa.mi completeze angajatorul acea adeverinta tip, insa vreau sa va intreb restul de luni in care am luat indemnizatie doar de catre cine vor fi trecute? Sau trebuie sa iai alt act din alta parte? Ce ma sfatuiti? Multumesc!
Buna ziua. Saptamana trecuta am fost la banca si am aplicat pentru un credit ipotecar impreuna cu sotul. Am semnat ca vrem acest lucru so suntem de acord cu dobanzile, etc, insa m.am razgandit. Vanzatorul apartamentului s.a dovedit a fi de rea credinta si mu as fi interesata sa caut alt apartament momentan. Cum procedez? Anunt banca de acest aspect sub forma scrisa? Multumesc de timpul acordat!
Buna ziua! In iunie ar trebui sa ma intorc la munca, am anuntat, doar ca intre timp am ramas gravida iar. Cum trebuie sa procedez? Imi anunt oficial angajatorul cand ma intorc, eventual cu adeverinta medicala? Si de asemenea cum imi va fi calculata indemnizatia dupa, daca eu nasc in decembrie? Voi avea doar cateva luni muncite. Multumesc de raspuns!