avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte indemnizatie CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte indemnizatie CCC

Buna ziua! Am reinceput munca dupa concediul de crestere si eram deja insarcinata. Acum ca aplic pentru dosar o sa.mi completeze angajatorul acea adeverinta tip, insa vreau sa va intreb restul de luni in care am luat indemnizatie doar de catre cine vor fi trecute? Sau trebuie sa iai alt act din alta parte? Ce ma sfatuiti? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Andreeacorneliadr , utilizator 10:06, 14 Ianuarie 2020
Buna ziua,
Pe langa adeverinta de la angajator o sa mai aveti nevoie si de o adeverinta de la AJPIS din caresa rezulte perioada concediului precum si cuantumul indemnizatiei.
Aceasta o puteti depune la angajator pentru plata Concediului maternal, daca nu ati lucrat minim 6 luni de la revenirea la serviciu.
In ce data ati incetat Concediul pentru crestere copil si care este data probabila a nasterii?
Am reinceput munca la 13 mai 2019 si am nascut pe 19 noiembrie

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Pe langa adeverinta de la angajator o sa mai aveti nevoie si de o adeverinta de la AJPIS din caresa rezulte perioada concediului precum si cuantumul indemnizatiei.
Aceasta o puteti depune la angajator pentru plata Concediului maternal, daca nu ati lucrat minim 6 luni de la revenirea la serviciu.
In ce data ati incetat Concediul pentru crestere copil si care este data probabila a nasterii?

Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2020
Andreeacorneliadr, utilizator
Ati beneficiat de Concediul maternal?
Daca da...luati adeverinta de la angajator si de la AJPIS, institutia ca v-a platit indemnizatia pentru CCC 1, si le depuneti, impreuna cu celelalte acte, la primarie.
Daca, din calcule, rezulta un cuantum al indemnizatiei mai mic decat prima indemnizatie, o sa primiti indemnizatia egala cu prima, pentru primul concediu.
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2020
Ionut.ion, utilizator
Multumesc tare mult! Sanatate si o zi frumoasa!

Ionut.ion a scris:

Ati beneficiat de Concediul maternal?
Daca da...luati adeverinta de la angajator si de la AJPIS, institutia ca v-a platit indemnizatia pentru CCC 1, si le depuneti, impreuna cu celelalte acte, la primarie.
Daca, din calcule, rezulta un cuantum al indemnizatiei mai mic decat prima indemnizatie, o sa primiti indemnizatia egala cu prima, pentru primul concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuare maternitate Bianca-Elena Bianca-Elena Bună ziua. Sunt in concediu crestere copil si însărcinată în 6 saptamani . Copilul va împlini 2 ani pe data de 12 septembrie 2020 iar data nasterii ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil MihaaG MihaaG Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutați ca nimeni nu ma lamureste concret ce este de facut. Sunt in urmatoarea situatie: Momentan sunt in concediu crestere ... (vezi toată discuția)
Ccc si lucru Eandrea31 Eandrea31 Buna. In 31 octombrie implineste copilul meu 2 anisori si daca vrea sa ma intorc la lucru inainte de 2 luni trebuie sa iasa sotul in co cediul de cresterea ... (vezi toată discuția)