avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Razgandire credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Razgandire credit ipotecar

Buna ziua. Saptamana trecuta am fost la banca si am aplicat pentru un credit ipotecar impreuna cu sotul. Am semnat ca vrem acest lucru so suntem de acord cu dobanzile, etc, insa m.am razgandit. Vanzatorul apartamentului s.a dovedit a fi de rea credinta si mu as fi interesata sa caut alt apartament momentan. Cum procedez? Anunt banca de acest aspect sub forma scrisa? Multumesc de timpul acordat!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:22, 14 Ianuarie 2020
Buna ziua,
Mergeti in sucursala unde ati facut demersurile si discutati cu dumnelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit imobiliar nereis nereis Sunt pe ultima suta de metrii in acordarea unui credit ipotecar si in maxim o saptamana trebuie sa semnez actul final cu banca ! Apartamentul pe care-l voi ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am si eu o mare nelămurire si va rog sa ma ajutati ... DMihaelaD DMihaelaD Buna seara! Am si eu o mare nelămurire si va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Sunt casatorita si vreau sa cumpar un apartament,dar la un divort nu vreau sa se ... (vezi toată discuția)
Proprietarul de la care vreau sa cumpar un apartament are poprire pe conturi racuvasi racuvasi Am ajuns in fata notarului cu vanzatorul unui apartament. Vanzatorul afirma ca are poprire pe conturi bancare si sechestru pe un alt apartament, Apartamentul ... (vezi toată discuția)