elis a scris:
Nu inteleg, de ce vi s-a parut logic ca instanta de recurs sa nu fi facut acest lucru? Nu ati fost prezent la judecarea cererii dvs de recurs, nu ati vazut ce probe a administrat in recurs instanta ?
Ce ati cerut in cererea initiala de spuneti ca trebuia tratata ca un litigiu de munca?
Cadrele M.I.R.A. au raport de serviciu, nu de munca.
Pe scurt situatia a fost urmatoarea:
Sefii mei directi au propus promovarea mea printr-un raport. O data cu mine au mai fost propusi inca 2 colegi. Acest raport e o formalitate, practic, deoarece in el se spune doar ca am avut o activitate buna in general (respectivul raport e catalogat secret de serviciu, si chiar nu stiu de ce, pentru ca informatiile din el nu ar avea cum sa-l prejudicieze pe angajatorul meu)
Raportul a mers la seful de sector care l-a aprobat. Apoi, conform legii de org. a politiei judiciare, acesta a cerut avizul procurorului general al PICCJ. A abtinut avizut, dar la cateva zile dupa aceasta am fost implicat intr-un asa zis "eveniment" la mine la serviciu. In fata sefului de sector am sustinut ca sunt nevinovat. Acest lucru s-a constatat si in urma cercetarii prealabile disciplinare.
La 2 sapt. dupa ce dosarul meu a fost clasat de insusi seful de sector, acesta da o dispozitie (secret de serviciu) prin care cei doi colegi ai mei sunt promovati efectiv. De mine nu zice nimic.
La solicitarea mea scrisa, imi raspunde ca, chiar daca am fost gasit nevinovat in urma cercetarii disciplinare, a considerat ca am dovedit carente in pregatire deoarece nu as fi cunoscut un plan de masuri pentru aplicarea programului de combatere a birocratiei. Eu nu am gasit in nici o prevedere legala sau de ordin intern ca o aprobare deja data, sa poata fi "sistata".
De remarcat ca "planul de masuri" nu la-m gasit nicaiei si nici in acest moment nu stiu ce contine. :(
Iar Programul cu birocratia se refera la compartimentele de relatii cu publicul, nu la activitatea mea din fisa postului!
De mentionat ca si fisa postului e secret de serviciu.
Asa ca, aceste doc. secrete de serviciu nu le-am putut pune la dispozitia instantei. Si nici ordinele MIRA care se refera la promovare.
In privinta litigiului de munca, am considerat ca legislatia noastra speciala se completeaza cu cea din Codul Muncii (deci inclusiv cu prev. art. 287) Si mai ales ca dreptul meu la egalitate de sanse si tratament (in privinta promovarii) fusese si el incalcat.