avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale delegatie SC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

delegatie SC

Buna ziua,
Sotia si-a infiintat de curand o societate comerciala la care este si administrator. Fiind la inceput, are o multime de chestii birocratice de facut.
Aveti ideea daca poate delega orice persoana (adica pe mine, prieten, ruda, fara sa fim angajatii firmei) sa duca si sa depuna documente la diferite institutii, alte societati etc., sa plateasca anumite taxe si impozite etc, si in general alte activitati care nu necesita vreo semnatura sau stampila din partea delegatului?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Andrei Dina , Avocat 17:07, 23 Aprilie 2012
Desigur. In masura in care sotia dvs. are calitatea de administrator al societatii poate delega orice persoana pentru a duce la indeplinire activitatile mentionate in respectiva procura. DE asemenea, nu este necesar ca procura sa fie atestata de notar, fiind necesara doar stampila societatii si semnatura sotiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegatie sc tmdtsc tmdtsc Buna ziua, Sotia si-a infiintat de curand o societate comerciala la care este si administrator. Fiind la inceput, are o multime de chestii birocratice de ... (vezi toată discuția)
Procura asociat strain pt asociat roman ririana ririana va mai deranjez cu o intrebare. desi am incercat sa ma informez, imi dau seama ca nu prea ma descurc. in fapt, vreau sa ma asociez cu un cetatean strain si ... (vezi toată discuția)
Problema srl mugy mugy Am intrat intr-o situatie delicata si nu stiu cum trebuie sa ies din ea. In urma cu 2 luni o ruda de-a mea m-a rugat sa fac un srl cu banii lui pe numele ... (vezi toată discuția)