Am intrat intr-o situatie delicata si nu stiu cum trebuie sa ies din ea. In urma cu 2 luni o ruda de-a mea m-a rugat sa fac un srl cu banii lui pe numele meu(asociat unic).El are alta firma mai mare, dar are ceva probleme din cauza politicului si a vrut sa nu apara numele lui pe noua firma.La noua firma am facut o procura speciala la notariat prin care il imputerniceam pe el sa fie administrator. De curand am aflat ca afacerea nu prea ii merge si vrea sa faca un imprumut pe numele societatii noi ca sa isi salveze el afacerea.Eu ce risc ca si persoana fizica daca el nu isi plateste imprumutul? Cum pot sa ma retrag din inghesuiala asta? Se poate schimba asociatul unic la firma? daca da care este procedura?
Nu poate face credit la banca fara semnatura dv.daca nu sunteti de acord,doar daca procura ii este data pentru administrare totala a firmei (banca,furnizori,clienti,etc...)
puteti sa va retrageti cesionand partile sociale- activ si pasiv -cu inscriere in Reg.Com.rudei dv,
Da se poate schimba chiar cu ruda dv.si v-am scris si cum,notar,Reg.Com.si sunteti liber.