avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Activitate Blondy_ank

Activitate Blondy_ank

Răspuns la discuția Pensie alimentară
Vom vedea ce o sa se întâmple luni deoarece a luat decizia de a merge in România..Mulțumesc frumos pentru timpul acordat si pentru raspunsurile pe care mi le-ați dat..O zi frumoasa va doresc!
Da nu stiu ce s-a întâmplat în 2008 dar el nu stie de nici un alt certificat decât acela ce are in dreptul tatălui o linie.Copilul este în grija bunicilor iar mama băiatului este in Anglia iar fratele meu in Italia..Ideea este ca el deja ii plătește pe luna 200€ dar acum mai vor inca 50€ pt ca au zis ca băiatul a crescut si nu mai dovedesc cu 200€.Acum 200€ de la tata cu 200€de la mama nu ajung la un copil de 15 de ani?!?
Buna seara, va mulțumesc ca ati raspuns.Da a recunoscut copilul dar in dreptul tatălui este o linie,iar în legătură cu soția nici ea nu lucrează de cand s-a născut fetița ce are anul viitor 2 ani. Imi puteti spune cum ar putea dovedi că nici ea nu lucrează..Sa nu ma înțelegeți greșit..el plătește pensia niciodată nu a zis nu dar acum ei cer o marire si lui ii este greu deoarece e singurul care ii întreține pe toți 3 ( băiatul, fetița si sotia)
Fratele meu are un baiat de 15 ani dintr.o relatie anterioara. In 2006 a fost dat in judecata pt recunoasterea copiluilui . Dupa in 2008 dat in judecata pt intretinerea copiluilui. Acum e dat iar in judecata pt marirea intretinerii . El locuieste in italia . In 2008 judecatoria a decis 25% din minimul pe economie . Acum vor sa ceara suma de 250 € lunar . A hotarat sa plece in romania pt a fo prezent la jurecatorie . Tin sa precizez ca in certificatul copilului el nu este trecut . Copilul nu poartă numele tatalui doar este recunoscut de acesta .Menționez ca mai are o fetița in prezent cu actuala soție. Ce este de facut in situatia aceasta ? Mulțumesc frumos daca imi veti raspunde .
Buna ziua as dori daca se poate sa aflu cam cat pe an a fost pensia alimentara din 2004 până în prezent 2019?
Mulțumesc frumos.
Răspuns la discuția Tagada de paternitate
Buna ziua
Am vorbit cu un avocat din România așa cum m-ati sfătuit dar aceasta mi-a zis ca daca fetița nu are domiciliul în România trebuie să fac aici in Italia tagada paternitati. Are dreptate sau se poate face si in Romania?
Răspuns la discuția Tagada de paternitate
Multumesc frumos pentru raspuns.

Ana-Maria Dutescu a scris:

Este o problema des intalnita in ultimul timp. Se poate face o actiune in instanta, chiar daca nu se prezinta fostul. Luati legatura cu un avocat.

Buna ziua, as dori da stiu daca ma puteti ajuta in marea mea problema:Ieri am fost la Ambasada României din Trieste pt.a face certificatul fetei,dar din pacate nu am putut face nimic deoarece eu eram inca căsătorita cand am nascut si mi-au zis ca trebui sa fac tagada paternitati,problema este ca fostul nu vrea să vină în România sa dea declarație.De asta va scriu sa imi spuneti daca exista o alta cale de a se rezolva.Mentionez ca am hotărârea judecătorească de divort in care am declarat că nu avem copii dar nu mi-a fost de folos.Daca ma puteti ajuta va rog sa imi spuneti ca sa încep cat mai repede proceduriile.Ma scuzați ca va deranjez,o zi bună va urez.