avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentară minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentară minori

Buna ziua as dori daca se poate sa aflu cam cat pe an a fost pensia alimentara din 2004 până în prezent 2019?
Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:09, 26 Noiembrie 2019
Buna ziua,
Depinde de situatie.
1/4 pentru un copil, 1/3 pentru doi copii si 1/2 pentru trei sau mai multi copii din veniturile nete ale celui ce datoreaza pensia
Care-i scopul acestei întrebări`?
Dumneavoastră dacă sunteți părinte creditor, ar trebui să știți, citind cât a stabilit instanța de judecată în 2004.
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere cioba mihaela cioba mihaela Buna seara. Imi cer scuze daca s-a mai pus aceasta intrebare si nu am observat. In cazul in care se datoreaza pensie alimentara, iar cel care o plateste are un ... (vezi toată discuția)
Când este posibilă reducerea cuantumului pensiei alimentare? ContSters160566 ContSters160566 Bună ziua! Am și eu o problemă. Am un băiat de 15 ani, dintr-o relație de concubinaj. Printr-o hotărâre judecătorească, s-a decis ca tatăl lui, ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere la doi copii dildi dildi buna ziua, in anul 2007 am divortat. Din prima casatorie am o fetita, pentru care platesc pensia de intretinere 120 lei / dintr-un venit de 550 lei /. In anul ... (vezi toată discuția)