avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Activitate domyno

Activitate domyno

@Mihai Cochior tocmai ati scris ca experientele proprii expuse de mine si alt utilizator nu au relevanta si ca raspunsurile se dau pe speta prezentata de initatorul topicului .Dupa care 2 randuri mai jos ne prezentati experienta dvs. proprie cu vecinii de dedesubt .Frumos dublu standard n-am ce zice !
Sunt uimit de raspunsurile date aici .Mai toate beligerante inclusiv al d-nei avocate.Ba ca sa le faca reclamatii la vecini ,ba ca sa cheme politia ba ca sa-i dea in judecata pentru hartuire sau sa le faca zgomote aiurea in ciuda . Cam penibil .Treaba cred ca sta asa .Fara foc nu iese fum .Poate ca vecinii au mai confundat zgomotele facute de alti vecini cu zgomotele facute de d-stra dar cu siguranta ca ceea ce considerati dvs. a nu fi zgomot ,vecinii de dedesubt considera taman invers .Singura persoana care v-a raspuns corect este cea care v-a sugerat sa va masurati decibelii cu o aplicatie speciala si dupa aceea sa va indignati .Noi am fost torturati ani de zile de niste vecini de deasupra care stiau sa manipuleze pe ceilalti vecinii ,sa faca pe victimele ,sa se smiorcaie si sa faca pe nevinovatii insa in realitate faceau niste zgomote zi si noapte fix directionate in capul nostru si pe care prea putini vecini dimprejur le puteau detecta de unde veneau . Intai asigurati-va ca dvs. suneti perfect in privinta zgomotelor produse si dupa aceea puteti sa va reclamati si vecinii .
Vad ca nu v-a raspuns nimeni pana acum. Ati rezolvat problema? Nu sunt expert in probleme legale, doar vin cu o parere. Daca faceti parte dintr-un sindicat, ar trebui sa va raspunda ei, sau sa intrebati la ITM. La institutia dvs. aveti un departament juridic, de management sau resurse umane care v-ar putea raspunde, sau nu aveti incredere in acestea? Poate ca ar fi bine sa platiti un avocat specializat in legislatia muncii, care sa va ajute.
Nu am expertiza legala si va raspund doar dpv uman si logic. Sunt prea multi directori care fac abuzuri in institutiile unde activeaza si multi dintre ei sunt sustinuti fie politic, fie la nivel de inspectorat scolar, fie la minister, fie toate cele 3 cazuri. Au cu siguranta lingai pe langa ei si de aceea este greu sa li se demonstreze abuzurile pentru ca sunt acoperite cu grija de acolitii lor. Asteptati sa va raspunda un jurist insa parerea mea este ca ce a facut directorul la care va referiti este ilegal. Doamna profesor ar trebui sa faca o contestatie la Inspectoratul scolar si la nevoie la ITM, insa repet, raspunsul unui jurist va va lamuri mai bine. Succes!
Pacat. Eu auzisem ca directorii ar trebui sa fie impartiali intr-un conflict de munca si sa nu ia atitudine impotriva propriilor angajati. Dar liderii de sindicat au voie sa semneze astfel de petitii impotriva unor angajati pe care ar trebui sa ii apere?
Buna seara, as dori sa aflu daca directorii de institutii de invatamant au voie sa semneze petitii impotriva propriilor angajati, petitii care aduc atingeri grave demnitatii angajatilor si prejudicii de imagine.