avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot directorii de institutii de invatamant sa semneze ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot directorii de institutii de invatamant sa semneze petitii impotriva propriilor angajati?

Buna seara, as dori sa aflu daca directorii de institutii de invatamant au voie sa semneze petitii impotriva propriilor angajati, petitii care aduc atingeri grave demnitatii angajatilor si prejudicii de imagine.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Aprilie 2019
domyno, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:36, 22 Aprilie 2019
Pot sa semneze ,intrucat nimeni nu-i poate impiedica decat propria vointa..
Pacat. Eu auzisem ca directorii ar trebui sa fie impartiali intr-un conflict de munca si sa nu ia atitudine impotriva propriilor angajati. Dar liderii de sindicat au voie sa semneze astfel de petitii impotriva unor angajati pe care ar trebui sa ii apere?
Si liderii de sindicat pot semna .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pentru cei 25% vioery vioery Sunt profesor, angajat pentru prima data in invatamant din 12 septembrie 2011, si nu prea imi cunosc drepturile (nimeni nu ma lamureste).Cotizez la Sindicat si ... (vezi toată discuția)
Defaimare de catre angajator camiutza7 camiutza7 Buna ziua, Am fost concediata cu suspendarea postului, mi s-a dat preaviz legal pe care nu l-am respectat , am anuntat ca plec , mi s-a desfacut ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functie..lider sindical sau director adjunct? evelinna evelinna Va rog , cine ma poate lamuri?....in cadrul unei societati de radio de stat, un lider de sindicat poate fi in acelasi timp si director adjunct?...exista o lege ... (vezi toată discuția)