avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate Alice Iordan

Activitate Alice Iordan

Mentionez ca succesiunea nu s-a dezbatut.

raluk0207 a scris:

Acum, nu mai poate face nimic.
Ar fi putut solicita reductiunea donației in termen de 3 ani de la decesul tatălui.

Buna ziua. Sotul meu mai are 2 frati. In timpul vietii tatal sau ( a murit acum 4 ani)a facut un act de donatie catre fratele mai mare. Din cauza unor probleme intre ei sotul meu se gandeste sa atace actul de donatie ptr a-si revendica partea. Se mai poate face ceva? Sau este doar o pierdere de timp si bani?
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Nu. Decat ne-au zis ca cei de la AJPIS le-au transmis ca nu este ok sa fie angajat la aceeasi firma de unde a intrat in ccc cu timp partial cu alta functie

Cornel Vasile a scris:

Au spus si baza legala ?

Buna seara. Am si eu o problema. A intrat sotul in concediu crestere copil si i s-a facut contract de munca cu timp de lucru partial fara sa depaseasca cei 6250 lei/an la aceeasi firma dar cu alta functie. In cursul zilei de azi ne-au sunat de la primaria unde am depus dosarul ca nu se poate sa fie angajat la aceeasi firma chiar daca este pe alta functie. Si sa intrerupem imediat contractul. Oare este vreo eroare? Au dreptate?multumesc
Răspuns la discuția Dosar penal
Multumesc
Răspuns la discuția Dosar penal
Am angajat doar ca biciclistul traversa prin loc nepermis. In prima faza politia a zis ca principalul vinovat este biciclistul

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Va puteti astepta la o pedeapsa in regim de detentie, sunt tot mai dese astfel de solutii.

Discuție Dosar penal
Buna seara! Saptamana trecuta am lovit mortal un biciclist care traversa si sa asigurat doar din spate si din fata nu! Mentinonez ca nu am fugit de la locul accidentului, am declarat exact cum s-au intampla lucrurile. Mi sa deschis dosar penal ptr ucidere din culpa. .. Am avut si ceva viteza fara urma de franare abia dupa impact.. Ce se poate intampla? Pot face puscarie?