avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal

Buna seara! Saptamana trecuta am lovit mortal un biciclist care traversa si sa asigurat doar din spate si din fata nu! Mentinonez ca nu am fugit de la locul accidentului, am declarat exact cum s-au intampla lucrurile. Mi sa deschis dosar penal ptr ucidere din culpa. .. Am avut si ceva viteza fara urma de franare abia dupa impact.. Ce se poate intampla? Pot face puscarie?
Cel mai recent răspuns: Alice Iordan , utilizator 21:09, 21 Aprilie 2019
Pușcăria este regula în cazurile penale.
Dacă nu ar fi asa ar fi mai ceva ca in vestul sălbatec...

Încercați să vă angajați un avocat bun ca sa nu ajungeți dupa gratii.
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Va puteti astepta la o pedeapsa in regim de detentie, sunt tot mai dese astfel de solutii.
Am angajat doar ca biciclistul traversa prin loc nepermis. In prima faza politia a zis ca principalul vinovat este biciclistul

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Va puteti astepta la o pedeapsa in regim de detentie, sunt tot mai dese astfel de solutii.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu nu cred ca este cazul de vreo pedeapsa cu executare, Nu va panicati.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu biciclist mort la spital ambpaul ambpaul S-a intamplat pe la orele 18.21 intuneric bezna inafara localitatii a aparut brusc in partea dreapta nici nu am realizat ce se intampla, l-am lovit in plin pe ... (vezi toată discuția)
Am accidentat mortal o persoană angajată în traversare prin loc nepermis, pe care nici eu, nici pasagerul din mașină nu am observat-o. la ce pot să mă aștept? colceriumari-bv colceriumari-bv Bună seara! Am accidentat mortal o persoană anagajată în traversare prin loc nepermis, în localitate, la aprox.200 m se afla trecerea de pietoni. Aveam 72 ... (vezi toată discuția)
Penal - amânarea pedepsei ContSters477290 ContSters477290 Dacă am fost condamnat la 2 ani și 6 luni pentru o ucidere din culpa am făcut apel că eu cred că pedeapsa este cam mare plus că mi-a greșit și ... (vezi toată discuția)