avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Activitate Ana-Maria S

Activitate Ana-Maria S

Va mulțumesc pentru raspunsuri!
Da, am contractul de vânzare-cumpărare ( făcut la firma de intermedieri auto), a fost scoasa de la direcția fiscala (verificare ok în ghișeul.ro + mail confirmare ), pe talon am completat către cine a fost instrainata + data.

Buna ziua,
Am vândut o mașină în luna mai, anul acesta, iar proprietarul nu a inscris-o nici pana acum, termenul legal fiind depășit.
Am înștiințat politia, iar răspunsul acestora este: "Pentru a putea radia acest vehicul trebuie sa obtineti prin instanta o sentinta definitiva prin care se dispune radierea din circulatie de pe numele dvs.".
Ma puteți ajuta cu un sfat, ce ar trebui făcut în situația aceasta?
Va mulțumesc!
Buna ziua,
Am vândut o mașină în 2015, iar în 2016 am primit o amenda rovinieta, iar ulterior am trimis un mail la CNAIR cu contractul de vanzare si numarul amenzii, mail la care nu am primit raspuns.
Acum in 2019, am primit somatie de la Primărie (Timisoara, unde locuiesc) ca trebuie sa plătesc acea suma, iar daca nu, voi intra pe executare silită.
Mentionez ca atunci am vândut masina, toate demersurile au fost legale, inclusiv scris pe spatele talonu lui "înstrăinat catre X , data X" . Din ce stiu, masina a fost vândută unei alte persoane. Altceva nu mai stiu.
Cum ar trebui sa procedez in aceasta situatie ?
Multumesc!
Va multumesc pentru raspuns!
O zi frumoasa!
Buna ziua,
Am cumparat un apartament ce are un balcon de tip terasa pe punctul de a se darama ( structura de rezistenta este afectată) . Am fost anuntata de președintele asociatiei ca va fi un control si este posibil sa primesc o amenda pentru ca e in pericol de a se darama. Mi-a mai spus , de asemenea ca a obtinut niste aprobări pentru a ma putea apucat de renovat. Ar trebui să renovez eu având în vedere că este vorba de structura de rezistenta sau Nu?
Mentionez ca apartamentul este la etajul 1, iar la parter nu exista balcon.
Multumesc Mult!