Buna ziua,
Am gasit o familie in varsta care nu au copii, nu au pe nimeni in acel sat, si vor ca sa ne lase noua casa si terenul. Nu suntem rude, dar au si ei o conditie ca sa ii lasam sa locuiasca in continuare, ei sunt de acord ca noi sa stam cu ei, sa construim o alta casa acolo deoarece aceea este foarte veche, mentionez ca ei nu vor clauza de intretinere. Intrebarea mea este: Putem incheia contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager sau renta viagera?
Multumesc
Buna seara,
Ce vrea sa insemne daca in certificatul de atestare fiscala pentru persoane fizice privind impozitele si taxele locale este specificata urmatoarea fraza: LA TRANSFERUL DREPTULUI DE PROPRIETATE, CERTIFICATUL EMIS IN DECEMBRIE, ARE TERMEN 31.12.2019?
Multumesc
Buna ziua,
Doresc sa cumpar o proprietate de la cineva, iar acel cineva are titlul de proprietate eliberat in data de 04.01.2010, este eliberat conform legii 247/2005, din cate am inteles se poate vinde doar dupa 10 ani? este adevarat?
Multumesc
Copilul a fost adoptat doar de catre sotia lui, nu erau casatoriti in momentul acela, proprietatea a trecut-o pe numele lui inaintea casatoriei. Pe certificatul de nastere nu apare sotia.