Mi-a fost luat laptopul fără să-mi se dea nici-un act sau P.V. cu ce am lăsat la reparație și am fost dat afara din magazin ,( este adevărat numai prin agresare verbală : " ieși bă afară, dacă vrei PV că lași laptopul la reparat aici " )
Au spus ca nu au timp acum să îl monteze la loc să mi-l dea înapoi dacă vreau bon sau P.V. de preluare pentru reparație. Să aștept afara, că altfel " îmi vor da și una ".
La cine să ma fi adresat, seara la ora 17,30, când la ora 18.00, închideau și trebuia să vin a doua zi când poate nici nu îmi mai dădeau laptopul, neavând nici-o dovadă că este ( a rămas ) la ei ?
La vârsta mea de 74 de ani, cui puteam să ma adresez , nefiind nici martori ? Am fost singur în Centrul de reparații !
Pe viitor va trebui sa mergem însoțiți de 2 - 3 persoane, ca să avem martori, în asemenea cazuri ?
Am sunat la 112 ca să fie găsiți de politie, încă cu laptopul meu la ei, în magazin , eu având acasă factura de atunci când l-am cumpărat si putând astfel dovedii că este al meu.
Față de această situație , consider că a fost normal să apelez la 112 . Ce ziceți ? Dumneavoastră cum ați fi procedat ?
Am primit un Avertisment de la polițist motivând ca am apelat la 112 nejustificat ( pentru agresare verbala si obligat sa ies dintr-un centru de reparatii atunci cand am solicitat bon si factura pentru reparatia la un leptop pentru care venisem sa il ridic si nu functiona, dar mi se solicita plata ). Este corect sa primesc acest avertisment ? Cat este valabil un astfel de avertisment ?
Care este cuantumul pentru taxarea unui apartament cu o persoană la paușal pentru apa caldă și pentru apa rece.
Apartamentul este situat într-un bloc racordat la termoficare ( punct termic ) .
Există un act normativ care reglementează aceste cuantumuri ?
Se poate face succesiune după un părinte decedat, dacă eu am act de proprietate ( actul de vânzare -cumpărare, din anul 1982 ) pe un teren , iar acest teren al meu apare acum și în titlul de proprietate al părintelui(tată) decedat, iar moștenitorii suntem trei persoane : mama, eu și sora mea.Mi s-a spus, că acest teren care este al meu ( am și chitanță de plată-anuală- a impozitului) , datorita faptului că primăria comunei l-a trecut în titlul de proprietate al tatălui va intra la împărțirea prin succesiune.
Terenul a fost cumpărat de la o alta persoană( nu de la tatăl decedat), direct de mine de la un vecin( in anul 1982-vecin, care actual este decedat) și am act de vânzare cumpărare direct pe numele meu. Fiind teren vecin cu al parinților, cei de la primarie l-au trecut gresit ca fiind al parinților mei, eu avand acelasi nume, la acea vreme, cu ei - nefiind maritată atunci. Cei de la primărie spun că ei nu mai pot face rectificarea în titlul de proprietate, ce l-au dat tatalui, deoarece a trecut deja mai mult timp de la eliberarea titlului. Deci nu mai există o altă cale decât în instanță ? Nu cred că este corect! Ce trebuie făcut în acest caz ?
Terenul a fost cumpărat de la o alta persoană( nu de la tatăl decedat), direct de mine de la un vecin( un anul 1982- care actual este decedat) și am act de vânzare cumpărare direct pe numele meu. Cei de la primărie spun că ei nu mai pot face rectificarea în titlul de proprietate deoarece a trecut deja mai mult timp de la eliberarea titlului. Deci nu mai există o altă cale decât în instanță ?
Se poate face succesiune după un părinte decedat, dacă eu am act de proprietate ( actul de vânzare -cumpărare, din anul 1982 ) pe un teren , iar acest teren al meu apare acum și în titlul de proprietate al părintelui(tată) decedat, iar moștenitorii suntem trei persoane : mama, eu și sora mea.Mi s-a spus, că acest teren care este al meu ( am și chitanță de plată-anuală- a impozitului) , datorita faptului că primăria comunei l-a trecut în titlul de proprietate al tatălui va intra la împărțirea prin succesiune. .Nu cred că este corect! Ce trebuie făcut în acest caz ?
Fundația nu mai are decât președinte- restul de membri ai Comitetului director au murit.Nu mai are activitate de peste 10 ani- declarată anual la ANAF inactivă de președinte. Cum se poate desființa și radia din registrul fundațiilor ?
Dacă o fundație nu mai are activitate desfășurată de peste 10 ani și președintele nu mai există, nu mai sunt nici măcar membrii sau comitet, cum poate fi desființată și radiată?