avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Activitate Ghdana

Activitate Ghdana

Discuție Succesiune
Buna ziua.Suntem 3 surori si avem de facut succesiunea dupa tatăl.Tata a facut doar certificat de mostenitor fara masa succesorala de pe bunici. Hotarul ne-a spus sa facem intabularea pe pământul arabil iar apoi sa trecem pe noi.Intrebarea este pe cine intabulam deoarece atât bunicii cat si tatăl este mort? Multumesc
Răspuns la discuția Cauza civila judecata
Va multumesc
Buna ziua.Am avut un proces pentru un teren din donație. in 2017 care s-a judecat .Hotararea a fost de respingere cerere neîntemeiată.Acum in 2019 s-a introdus o noua cerere tot pentru acel teren din donație si am prima sedinta.Prima cerere a fost de revocarea acum este de nulitate act.Fiind un caz judecat de aceleasi persoane si cauza respectiv parat si reclamat ce pot face?
Răspuns la discuția Actiune civila in instanta
Am gresit nu paratul a pierdut ci reclamantul
Răspuns la discuția Actiune civila in instanta
Multumesc de raspuns.Vreau sa precizez ca este al 4 actiune in instanta făcută de reclamat si 3 am avut câștig de cauză.S-a facut un proces pt aceiasi cauza intre reclamant si parat proces in care au fost martori si ancheta socială,iar paratul a pierdut.Este vorba de un teren care nu putem sa il vindem din cauza ca ne împiedică cu grefa la cadastru .De aceea nu continuă procesele in instanta numai le deschide pt a putea pune grefa pe pamant.
Răspuns la discuția Actiune civila in instanta
Multumesc.Acum s-a dat posibilitatea reclamantului la plata taxei esalonat daca nici acum nu vrea sa plateasca si se anulează acțiunea din nou pot face o sesizare instanței pt a nu se mai putea deschide nici o actiune la fel? Va multumesc anticipat
Buna ziua.As dori sa aflu daca este legală o actiune civila introdusă la judecatorie cu aceleasi cauza reclamant parat din moment ce cu 6 luni in urma s-a introdus aceiasi cerere dar sa anulat din cauza ca reclamantul nu a plătit taxa de timbru si nu s-a mai prezentat la ședința publică.