avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cauza civila judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cauza civila judecata

Buna ziua.Am avut un proces pentru un teren din donație. in 2017 care s-a judecat .Hotararea a fost de respingere cerere neîntemeiată.Acum in 2019 s-a introdus o noua cerere tot pentru acel teren din donație si am prima sedinta.Prima cerere a fost de revocarea acum este de nulitate act.Fiind un caz judecat de aceleasi persoane si cauza respectiv parat si reclamat ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Ghdana , utilizator 21:55, 13 Iunie 2019
Bună ziua,

Vă veți judeca din nou, nu există autoritate de lucru judecat pentru că avem o altă cauza așa cum ați arătat și dumneavoastră.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritate de lucru judecat sau nu? bttb63 bttb63 La multi ani! Multumiri anticipate celor ce vor binevoi sa-si dea cu parerea in urmatoarea speta. A si B succesori legali ai lui C. Comisia locala de ... (vezi toată discuția)
Exceptia puterii lucrului judecat gilmi gilmi Buna ziua Poate reclamantul sa invoce exceptia puterii lucrului judecat intr-o cauza aflata pe rol, avand dovada hotarariilor def.si irev. pronuntate intr-o ... (vezi toată discuția)
Rejudecare pe legea 18/91,anularea sentintelor definitive si irevocabile, e posibil asa ceva?? vida vida Buna ziua! Rog din suflet sa ma lamureasca si pe mine cineva [b]daca este posibil ca dupa ce a fost castigat in instanta [/b]de parintii nostri pe legea 18/91 ... (vezi toată discuția)