avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Activitate Asociatia58

Activitate Asociatia58

Mama copilului are un profil privat, nu cunosc acest aspect(dacă postează fotografii cu copilul ei sau nu). Ideea este ca ei au custodie comuna și întrebarea mea este dacă e suficient sa am acordul tatălui pentru a posta pe profilul meu personal poze de familie în care sa apară și copilul ei?
Bună ziua! Am următoarea situatie:soțul meu are un copil dintr o căsătorie anterioara.Familia noastra(eu, soțul și copilul nostru) petrecem timpul împreună cu fiul soțului din prima căsătorie, atât la locuința noastră cât și în vacanțe. Mama copilului nu este deacord cu fotografierea și distribuirea pozelor cu fiul ei pe rețele sociale, însă tatăl sau mi a dat acordul. În plus pozele sunt în familie sau cu fratele lui, niciodată doar el singur. Va rog sa îmi spuneți dacă eu, având acordul tatălui pot distribui pe rețele sociale poze în care apare și el și dacă ma poate acționa în instanta asa cum ma amenință și dacă are sorti de câștig. Mulțumesc!
Răspuns la discuția Onorariul avocatului
La onorariu nu scrie absolut nimic!!Vizita la decan este pt a ma lamuri daca sunt obligata sa i mai platesc ceva acestei doamne si pt a face o sesizare cu privire la faptul ca dna avocat nu mi a eliberat chitanta pe avansul dat
Răspuns la discuția Onorariul avocatului
Am cerut deja audientabla decan.astept sa fiu chemata.uitandu ma pe contract am observat la art.3 CHELTUIELI ca scrie asa: avans 100lei, 500lei primul termen si 500lei final proces.deci data scadenta pt achitarea celor 500lei este primul termen al procesului,nu? avand in vedere ca actiunea nici macar nu a fost introdusa si eu doresc rezilierea contractului cat de ok si legal este constituit acest contract si pretentiile doamnei avocat?
Răspuns la discuția Onorariul avocatului
Doamna avocat nu doreste negociere!Dansa imi solicita sa ii achit 400lei altfel pune in executare contractul.iar mie 500lei pt o ciorna trimisa pe email mi se pare nesimtire....si fara chitanta
Răspuns la discuția Onorariul avocatului
Bun.si eu pentru ciorna pe care mi a trimis o trebuie sa ii platesc 500lei acum?pentru ca dansa asta pretinde!am avut niste schimburi de replici foarte acide si nu doresc sa ma mai reprezinte.se poate ataca cumva contractul?am inteles ca ma pot adresa decanului baroului.
Buna ziua!In urma cu 2 luni am mers la un avocat pt a discuta despre introducerea unei actiuni de divort.am semnat chiar si un contract in care este stipulat onorariul astfel:divort-actiune+ 1 termen 500lei
-prezentare termene ulterioare 500lei.am platit un avans de 100 de lei dna avocat spunand "sa nu muncesc degeaba" pt care nu am primit chitanta spunandu mi ca nici pt celelalte sume nu mi se va elibera chitanta deoarece astfel onorariul va creste.mi s a parut suspect totusi nu am reactionat.dupa o saptamana avocata mi a trimis o ciorna a actiunii pe email sa o verific.aand suspiciuni asupra legalitatii functionarii avocatei i am cerut sa nu introduca actiunea si sa mai asteptam.acum eu doresc rezilierea contractului insa avocata imi cere sa platesc onorariul stipulat in contract.intrebarea mea este daca este legal sa platesc onorarii fara chitanta si daca eu mai trebuie sa platsc ceva in conditiile in care am achitat 100lei avans iar actiunea nu a fost introdusa.singura "munca" aavocatei a fost ciorna actiunii trimise pe email.va multumesc!
Da,cineva a girat pt el...fostul primar care l a tinut in brate in tot acest timp si in aceste conditii.niciodata nu a avut contract de munca cu asociatia,a preluat o ilegal smulgandu i actele din brate fostului admin.salariul si l a facut singur,imputerniciri cu semnaturi false de la locatari si asa mai departe.a fost pur si simplu de capul lui si numeni nu a luat masuri de frica(este bine infipt politic) sau pt ca il cunosteau de ani buni si le era rusine.eu locuiesc in acest bloc de 5 ani si recent am descoperit aceste probleme intamplator si am luat masuri.restantele locatarilor cumulate pe toate cele 8 scari ale asociatiei sunt de 2miliarde lei vechi pe cand debitele catre furnizori ajung la 7miliarde lei vechi.avem executari 20 executari silite si alte procese pe rol,datoriile acestea nu se prescriu.cum il putem trage la raspundere pe fostul admin si cum putem recupera documentele si banii cand nimeni nu ne intinde nici o mana?politia spune ca e treaba primariei iar primaria spune ca nu are ce sa i faca si ne trimite la politie!
Asociatia nu a avut presedinte,cenzor sau comitet executiv!Eu am fost aleasa presedinte in urma adunarii generale a locatarilor reconvocata.am procedat la instiintarea administratorului prin mandat postal ca in termen de 15 zile sa predea documentele.a fost instiintat si personal de catre mn semnand ca a luat la cunostinta ca trebuie sa predea.mentionez ca administratorul nu are atestat si nici contract de munca cu asociatia!eu am anulat la ziar stampila aflata la el si am facut o noua stampila a asociatiei.am angajat cu contract un nou administrator care a incasat dupa ultimele lui liste de plata.am angajat un cenzor cu contract(expert contabil)in vederea efectuarii unei expertize.insa ne lovim de refuzul politiei de a ne ajuta sa recuperam documentele.urmeaza sa merg la primarie cu o instiintare ca am preluat asociatia si datoriile aferente(aprox. 7miliarde lei vechi).primaria stie problemele asociatiei insa ni s a spus ca ei pot doar sa il amendeze.ceea ce s a si intamplat!suntem disperati...nu stim unde sa mergem si la ajutorul cui sa mai apelam.mentionez ca am facut plangeri la politie,parchet,primarie,itm!am mers chiar si la toti furnizorii cu adrese si am modificat adresa de facturare.pt ca noul administrator sa primeasca toate facturile,specificand ca vechiului administrator sa nu i se mai elibereze nici un fel de document al asociatiei.
O sa imi fac o noua stampila si pe cea veche o sa o declar nula,insa actele asociatiei cum le pot recupera?imi puteti spune ce pasi trebuie sa urmez?