ynocentta a scris:
stimate user ,comunicati aspecte contradictorii.
1-sotia,despartita de cateva luni,refugiata la dvs ,in apartament ,urmare ostilitatilor cu reprezentantii blocului pe fondul afectiuni fata de animale patrupede,a -ti precizat motiv pentru care a nu fi cerut primirea in asociatie
.
In conditiile in care actiunea asociatiei a fost intreprinsa strict impotriva sotiei care nu a fost primita in asociatie,este total neclar cum instanta de judecata a pronuntat o decizie civila prin care sa va oblige pe dvs ,care nu a-ti precizat sa fi fost actionat in instanta
2- Instanta de judecata pronunta decizii/sentinte prin care poate dispune masuri in favoarea sau interesul persoanei juridice care are privilegiu imobiliar asupra apartamentelor din respectiva asociatie.
"Credinta si rezonabilul " invocat de catre dvs nu sunt principii consacrate ,care sa reprezinte conditionare sau limitare in hotararile instantei de judecata.Nu are relevanta aspectul ca dvs a-ti fi acceptat ca obiectul executarii sa il constituie casa de la tara.Acest bun putea/poate, sa faca obiectul executarii silite fiind pe rolul dvs fiscal .In eventualitatea in care neputand achita obligatiile dispuse de catre instanta,executorul are obligatia legala sa desfasoare toate activitatile specifice in vederea recuperarii obligatiilor in sarcina dvs prin orice bun aflat in evidenta dvs fiscala.
ynocentta, 1.- dvs omitand din prima fraza, o explicatie pusa intre paranteze" (in fapt, nu in drept)"; adaugand "care", in fraza "motiv de a nu fi cerut primirea in asociatie" as zice ca mai de graba extrageti selectiv si nu citati...iar relatarea se incurca "bine"...2.- sa spun cine poate adera sau nu, la asoc. de proprietari?...pai, un proprietar (in acest caz, prin mostenire, proprietar a 1/2 ap...dupa cum am afirmat de la bun inceput "ca sa incurc lucrurile"...)
3.- Eu voi continua sa cred, ca justitia se bazeaza pe principii "rezonabile", chiar daca dvs. nu credeti asta...
4.- Nu cumva "privilegiul imobiliar" are o doza "toxica" de "neconstitutionalitate", favorizanta "exproprierilor cinice"...(iar daca se aplica numai "asociatilor", dupa cum "ma informati",,,nu este cazul meu...)
Regret nemultumirea provocata dvs, prin relatari contradictorii...