avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate BiancaN22

Activitate BiancaN22

Nu. S-a facut la notar.

raluk0207 a scris:

Acea tranzacție s-a făcut în instanță?

Buna ziua, am nevoie de o indrumare deoarece am intrebat deja 6 notari si nimeni nu mi-a dat un raspuns clar. Situatia e asa: in urma decesului tatalui meu s-a dezbatut succesiunea si s-a facut un act numit Tranzactie in care sunt eu mama si sora mea, in care se arata cotele dupa care impartim bunurile (apartament si pamant).
Eu cu mama vrem sa vindem apartamentul (sora mea, in Tranzactie a cedat partea ei fara nicio sulta) .
Notarul ce a facut actul spune ca mai e necesar un partaj final. Dar alt notar spune ca in cadastru si extrasul de carte funciara nu figureaza si sora mea. Pentru unii notari ar fi solutia ca sora mea sa vina sa incheiem partajul final dar ei nu inteleg de ce ea nu apare in cartea funciara. Daca ma puteti ajuta cu o lamurire cu o sugestie. Intrebarea ar fi ce trebuie sa fac sa putem vinde apartamentul.Va multumesc .
Răspuns la discuția Contract comodat
va multumesc!

Geanina DRIAN a scris:

da.

Buna seara, trebuie sa schimb sediul social al firmei iar apartamentul unde vreau sa fie sediul este in proprietatea mamei si a mea(eu fiind si administrator impreuna cu sotul meu).
Intrebarea este: se poate face contract de comodat intre mine si mama pe o parte si mine si sotul meu pe partea celalta?
Buna ziua, as dori sa va intreb in legatura cu urmatoarea problema: in anul 2009 am facut succesiunea dupa tatal meu in urma careia s-a facut un act (Tranzactie) in care s-au impartit bunurile intre mine, mama si sora vitrega. Acum am avut nevoie de acest act pt schimbare buletin ca dovada spatiu de locuit si s-a observat ca adresa apartamentului ce mi se cuvine are trecut alt numar de sector decat cel in care se afla (restul adresei este scris corect). Mi s-a spus ca acest act este nul datorita acestei greseli. Ce sa fac? se poate remedia? cum?Trebuie sa vina toate persoanele numite in tranzactie pentru modificare? Ar fi foarte dificil
Va multumesc