avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract comodat

Buna seara, trebuie sa schimb sediul social al firmei iar apartamentul unde vreau sa fie sediul este in proprietatea mamei si a mea(eu fiind si administrator impreuna cu sotul meu).
Intrebarea este: se poate face contract de comodat intre mine si mama pe o parte si mine si sotul meu pe partea celalta?
Cel mai recent răspuns: BiancaN22 , utilizator 11:27, 24 Mai 2019
da.
va multumesc!

Geanina DRIAN a scris:

da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract de vanzare cumparare apartament otto2007 otto2007 Buna ziua, vreau sa fac un precontract de vanzare-cumparare a ap pe care il am . Am sediul social al firmei ,in acest apartament, fara activitate, ap nu ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat angelica36 angelica36 buna ziua! am si eu o intrebare vreau sa imi fac o firma, pot sa fac contract de comodat intre mine si sotul meu pe apartamentul in care locuim pt a-mi face ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament pe care este inregistrat sediul social ROXANAMM ROXANAMM Buna seara! doresc sa cumpar un apartament si am aflat din verificarile la ONRC ca pe adresa respectiva sunt inregistrate 2 sedii sociale ale unor societati ... (vezi toată discuția)