avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Activitate Madalina2801

Activitate Madalina2801

Poprirea pt un abonament neplatit apare in biroul de credite ?
Sotul meu a avut acum vreo 8-10 ani un abonamet la vodafone la care nu a mai platit ultima factura si anul acesta i s-a pus poprire pe cont pt asta . Luna trecuta a achitat tot si s-a terminat poprirea , iar acum am vrea sa facem un credit la o banca si nu stim daca aceasta poprire apare in biroul de credite sau nu . Repet , este vorba despre un abonament neplatit la Vodafone , nu despre o rata la banca .
Buna ziua . Am nascut in 23 sept 2019, si citind pe net am observat pe ca pt dosarul de indemnizatia de crestere copil trebuie sa aduc o adeverinta cu veniturile pe 12 luni consecutive din 24 de luni dinaintea nasterii copilului . Ideea e ca eu am demisionat in decembrie 2018 si m.am angajat in februarie 2019 , avand o luna pauza oare pot primi aceasta indemnizatie ? Oare pot sa aduc adeverinta cu veniturile din septembrie 2017 pana in septembrie 2018 ( nu am pauza in perioada asta ) ?
Buna seara , in februarie m-am angajat intr-o firma de logistica , iar la 1 aprilie am aflat ca sunt gravida si mi-am anuntat si patronul . Ideea este ca am avut ciclu peste sarcina si practic ramasesem gravida din ianuarie . Acum patronul tot sustine ca l-am mintit si ca el are nevoie de oameni pe termen lung ceea ce cu mine nu se poate intampla deoarece is nevoita sa imi cresc copilul dupa ce il nasc. De cateva zile tot imi spune ca nu mai vrea sa imi plateasca salariul, concedii medicale si toate cele si ca cel mai ok ar fi sa imi dau demisia . Eu nu vreau sa imi dau demisia dar nici nu mai suport presiunea . Ce e de facut ?!