avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia de crestere copil

Buna ziua . Am nascut in 23 sept 2019, si citind pe net am observat pe ca pt dosarul de indemnizatia de crestere copil trebuie sa aduc o adeverinta cu veniturile pe 12 luni consecutive din 24 de luni dinaintea nasterii copilului . Ideea e ca eu am demisionat in decembrie 2018 si m.am angajat in februarie 2019 , avand o luna pauza oare pot primi aceasta indemnizatie ? Oare pot sa aduc adeverinta cu veniturile din septembrie 2017 pana in septembrie 2018 ( nu am pauza in perioada asta ) ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:37, 3 Octombrie 2019
Veti depune la dosar 2 adeverinte :
- adeverinta cu veniturile din octombrie 2017 pana in septembrie 2018

- adeverinta cu veniturile din februarie 2019 pana in septembrie 2019

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Ederin Ederin Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti daca pot beneficia de concediu crestere copil, data nasterii fiind in jur de 20 aprilie 2019 , iar eu am lucrat cu contract 5 ... (vezi toată discuția)
Ccc - indemnizatie Madaaa Madaaa Buna ziua, Va rog frumos, ma puteti lamuri și pe mine daca am sau nu am dreptul la indemnizatie?! Data nasterii copilului: 23 martie 2020 Lucrat: 25 ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)