avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprirea pt un abonament neplatit apare in biroul de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprirea pt un abonament neplatit apare in biroul de credite ...

Poprirea pt un abonament neplatit apare in biroul de credite ?
Sotul meu a avut acum vreo 8-10 ani un abonamet la vodafone la care nu a mai platit ultima factura si anul acesta i s-a pus poprire pe cont pt asta . Luna trecuta a achitat tot si s-a terminat poprirea , iar acum am vrea sa facem un credit la o banca si nu stim daca aceasta poprire apare in biroul de credite sau nu . Repet , este vorba despre un abonament neplatit la Vodafone , nu despre o rata la banca .
Cel mai recent răspuns: Stoean Lavinia-Cătălina , Avocat 10:18, 9 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In principiu, da, apare. Dar, cel mai sigur, verificati dvs direct in Biroul de Credit sau intrebati banca ce urmeaza a va da creditul.

Daca figurati in Biroul de Credit, se poate face stergerea datelor negative, apoi veti obtine creditul dorit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cum pot obtine stergerea din biroul de credit? din ... IulianN123 IulianN123 Buna ziua, cum pot obtine stergerea din biroul de credit? Din pacate am avut un credit neplatit care sa lasat cu poprire, in final am reusit sa platesc toata ... (vezi toată discuția)
Informatii stergere din biroul de credit Ioana0505 Ioana0505 Buna ziua, Problema cu care ma confrunt este urmatoarea: in anul 2013 am fost exec.sil. de catre un BEj -mi s- a poprit din salar iar la finel anului am ... (vezi toată discuția)
Scoatere de la birou de credite ContSters373867 ContSters373867 Buna seara, numele meu este........ si fac aceasta sesizare uramre a incercari de a rezolva pe cale amiabila o situatie destu de delicata. Am accesat de la ... (vezi toată discuția)