AVLIL a scris:
Ba da, tocmai de aia spun ca se poate obtine. Cred insa ca actiunea in instanta sau, anterior, demersul amiabil, nu are o garantie a reusitei tocmai pentru ca fiecare parte poate tipa sus si tare alineatul care ii convine.
Asta cu modul in care trebuie schimbat numele a fost o gluma faine... :)) Chestia ca nu poti sa-ti schimbi numele din Ion in Gheorghe, ci asa cum prevede ord. 41, atat. Deci, nu prea e loc de intors aici.
Doamna, nu stiu cum sa ve explic exact fara sa scriu pagini, sunt anumite drepturi care tin de persoana copilului, care nu pot fi instrainate, vandute, la care nu se poate renunta, care nu sunt masurabile in bani... Cam asa ceva...
:-/:-/ In mare am inteles despre ce este vorba...Dupa ce obtin incredintarea merg mai departe pt schimbarea numelui..Cel putin incerc...Dvs credeti ca am sanse de reusita in schimbarea numelui. ???..SINCER !!! :(
Mai am o intrebare...in momementul in care eu primesc incredintarea, tatal copilului primeste automat dreptul la vizita (acele zile sau ore ) sau va trebui sa solicite el acest lucru ? Va intreb, pt ca ma indoiesc va veni la proces, cu atat mai putin nu va dori sa beneficieze de acest drept al lui....
{La un mesaj anterior m-ati intrebat daca nu stiu unde este....NU este raspunsul..nu mai stiu nimic, daca e in tara, daca e plecat...:-/}
Multumesc mult...