Nu a depus nimic, doar secretara primarului i-a spus ca acele acte nu mai au valoare. S-a dus la primarie saptamana trecuta, imediat ce a gasit actele printre fotografii vechi. Nici nu stia ca are aceste acte.
Va multumesc.
AO
Buna ziua.
Va rag sa ma lamuriti in urmatoarea problema:
O ruda indepartata a gasit cateva acte originale foarte vechi (din 1823, 1927-1928, un act este de prin 1800 si ceva) care atesta faptul ca un stra-stra-strabunic al meu avea in proprietate mult pamant (22 ha chiar mai mult). La colectivizare, strabunicul acela a declarat 15,20 ha - suprafata maxima pentru a fi declarat taran instarit si nu chiabur. Intrebarea noastra este: acele acte mai sunt valabile? Avem vreo posibilitate sa revendicam pamantul respectiv?
Mentionez ca cineva s-a dus la primaria orasului respectiv si i s-a spus ca acele acte nu mai sunt valabile.
Va multumesc foarte mult.
Alina Olteanu
Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: primesc o pensie alimentara de la fostul meu sot, dar vine prin posta. As fi dorit sa-mi depuna banii pe cardul meu BRD, dar de la firma la care lucreaza fostul sot mi s-a spus ca nu se poate, pentru ca ei nu fac decat un singur ordin de plata si ca ei nu sunt obligati in nici un fel sa-mi vireze banii intr-un anume fel. Sper ca am fost destul de clara in exprimare.
Va multumesc anticipat.