Multumesc, Si in caz ca acestia nu presteaza nici o munca in anumite luni vor fi platiti ?
Buna ziua. Este vre-o lege in care reprezentantii scarii sa fie scutiti de o persoana la plata la intretinere?
Aceasta doamna nu este presedintele asociatiei, este o persoana din bloc. Au venit cei de la asociatie acum cateva zile si a discutat cu doamna si i-a zis sa imi dea si mie o cheiede la uscator. M-am inalnit cu doamna ieri si am intrebat cand imi da o cheie... Si ea mi-a zis ca nu imi da nici o cheie ca cei de la parter au mai multe drepturi. Am sa fac o cerere scrisa catre presedintele asociatiei. Stiu ca trebuie sa imi raspunda in 10 zile de la primire dar nu avand in vedere ca nu am avut niciodata probleme la asociatie si am doar cateva luni de cand m-am mutat nu situ cum ar trebuie sa fie aceasta cerere...sau ce ar trebui sa scriu.
Da, sar la protocol pentru ca aceasta persoana nu are nici o calificare, nu lucreaza la asociatie cu un contract si ce incredere as putea avea sa ii dau datele mele personale. Pot sa va dau si dumneavoastra datele mele, este la fel.
Stiu ca au multe obligatii cei de la asociatia de proprietari dar as vrea sa fie corecti. Si da, normal sa fiu suparat daca sefa scarii detine controlul la spatiile care sunt la comun. Nu mi se pare normal sa imi zica ca ea sta de 40 de ani in bloc si nu vrea sa imi dea cheie de acolo ca este al ei. Acum doua zile a pus afis ca cei care nu sunt inscrisi in cartea de imobil vor primi amenda de la politia locala (baiatul ei lucreaza la politia locala). Am tot cautat raspunsuri dar nu gasesc... Daca stiti dumneavoastra ce se poate intampla daca nu ma inscriu in cartea de imobil va rog sa imi spuneti. Multumesc.
Da, as vrea sa dau informatiile dar vreau sa stiu ce date pot da conform protocolului GDPR. Nu as vrea sa fac reclamatie ca asociatia nu are acest protocol, vreau doar sa rezolv problemele mentionate si sa fie totul legal. Si ce pot patii daca nu ma inscriu in cartea de imobil ?
Am avut conflicte cu sefa de scara si inca am, mi s-a spus de la asociatie ca trebuie sa ma trec in cartea de imobil care este la aceasta. Pot face ceva cu aceasta noua lege a GDPR ?(Conflicte: sefa scarii este trecuta in minus cu o persoana si nu cred ca este o lege pentru asa ceva, si-a facut o constructie neautorizata in fata usii fiind la parter, are cheie de la boxa si uscator numai ea, este ca si cum le detine numai ea si refuza sa dea la altcineva cheie). As putea sa fac o cerere scrisa catre presedinte sa fiu inscris in cartea de imobil(apartamentul este pe numele tatalui meu) ? Chiar nu as vrea sa dau datele cu caracter personal unei asazise "sefe de scara".
Buna ziua. Am o vecina care este trecuta cu 1 persoana in apartament desi sunt 2 persoane. La asociatie inca nu am intrebat de ce este trecuta in minus pentru ca am inteles ca sunt rude. Se poate face ceva in legatura cu asta? . Si apartamenul ei fiind la parter are acces la boxa de la intrarea in scara, la uscator si pe casa scarii (a doua iesire fiind incuita, am vazut ca mai au cativa vecini acces acolo). Avand in vedere ca sunt si eu locatar si platesc taxe ca fiecare din bloc am si eu dreptul la un spatiu pe casa scarii (a doua iesire unde au si ceilalti vecini)presupun. Insa ce se poate face cu cele doua spatii care le detine ?
Inca nu am intrebat la asociatie dar ma gandesc ca ar putea avea cineva de mai sus gheul stricat si de aceea imi intra in casa fum...
Buna ziua m-am mutat de curand intr-un apartament cu o camera si initial a fost gheu la bucatarie ( am verificat si nu mai era tiraj pe gheu, l-am daramant si am observat ca vecina de la parter si etajul 3 ,l-au infundat ), am inteles ca ar fi trebuit sa obtin o aprobare de la asociatia de proprietari. Problema este alta, gheul de la baie l-am lasat am pus un ventilator si electricianul cand a facut instalatia electrica (pe hol) cred ca a iesi un pic in gheu... Vecinul de la parter fumeaza in baie si tot fumul de tigara imi vine mie in baie si pe hol (el a eliminat gheul, si a pus ventilator pe tavan). Am discutat cu el cat am putut de frumos, dar sigurul lui raspuns a fost ca e la el in casa si face ce vrea (de 3 ori am vorbit si fara nici un rezultat). Pot face ceva in leatura cu asta ?