avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nr de persoane in minus
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nr de persoane in minus

Buna ziua. Am o vecina care este trecuta cu 1 persoana in apartament desi sunt 2 persoane. La asociatie inca nu am intrebat de ce este trecuta in minus pentru ca am inteles ca sunt rude. Se poate face ceva in legatura cu asta? . Si apartamenul ei fiind la parter are acces la boxa de la intrarea in scara, la uscator si pe casa scarii (a doua iesire fiind incuita, am vazut ca mai au cativa vecini acces acolo). Avand in vedere ca sunt si eu locatar si platesc taxe ca fiecare din bloc am si eu dreptul la un spatiu pe casa scarii (a doua iesire unde au si ceilalti vecini)presupun. Insa ce se poate face cu cele doua spatii care le detine ?
Ultima modificare: Vineri, 12 Iulie 2019
Florin123123, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:41, 12 Iulie 2019
Buna ziua,
Solicitati conduceri, presedintelui si administratorului, sa treaca si cealalta persoana la intretinere.
Cat despre cele doua spatii...intrebati tot conducerea daca acele spatii au fost cumparate de acele persoane si, daca da, cu ce baza legala.
Daca nu au fost cumparate si sunt in proprietate comuna, solicitati accesul
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti solicita trecerea la intretinere dar ar fi bine sa fiti bine informat si de aceea puteti solicita si informatii in scris.
Pentru completa si corecta dv informare studuati disp L nr 196/2018
Spatiile mentionate de dv sunt parti comune,la care au acces toti proprietarii
Sesizati oficial presedintele de asociatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscatorie bloc! bună seara! as vrea sa stiu daca uscatoriile blocului care se ... onetime onetime Bună seara! As vrea sa stiu daca uscatoriile blocului care se află la parter sunt bun comun sau se pot folosi doar anumite persoane de acestea. În prezent, ... (vezi toată discuția)
Boxa de la intrea in bloc alanya alanya Blocul in care locuiesc are din constructie o boxa cu o singura intrare, cu dimensiunea de 2m lungime si 1.30 latime ,pe care un vecin de la parter a ... (vezi toată discuția)
Boxa pe palier Miss Bria Miss Bria Intrebarea mea este legata de calcularea corecta a cotei parte indiviza pentru apartamentele cu aceasi suprafata? Pe palier sunt la nivel de fiecare etaj, ... (vezi toată discuția)