avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Activitate marian22224

Activitate marian22224

Buna ziua, dețin un SRL de 5 ani care nu a avut activitate niciodată , cum o pot radia? O pot face eu sau trebuie sa apelez la cineva? Mulțumesc
Buna , am primit această insiintare din Austria pt neplata vignetei, deși eu am achitat o dar nu la prima statie de lângă granita și am fost surprins de camera .Mă puteți ajuta daca se transforma in executare cu închisoarea sau nu.Va mulțumesc
Pe somație sunt 3 pv din 2011 și 2014 trebuie contestație fiecare în parte sau contest doar somația ?
Că sa mă judec cu ei trebuie doar sa fac contestație la somație și să o depun la registratura judecătoriei? Sau cum. nu am făcut niciodata asta mulțumesc
Buna ,mulțumesc de răspuns , mă puteți ajuta cu un sfat , unde trebuie sa depun contestația?
Buna ziua , daca am primit somație de plată din partea primăriei pentru o amendă de circulație din 2011 se poate contesta în instanță ?sau trebuie plătită ?
Buna ziua, daca am primit o amendă în Austria pentru lipsa vinettei deși o aveam cumpărată cu câteva minute după ce m-am surprins camera, Ce se întâmplată daca nu o achit? Mulțumesc
Buna ziua, se poate cere legal stergerea datelor (amprente si fotografii) de la Politie dupa finalizarea unui dosar cu NUP ? Va multumesc
Buna ziua, am avut un proces civil care s-a incheiat anul trecut cu impacarea partiilor,iar numele meu apare pe portalul just.ro. Se poate sterge ? Daca da cum? Va multumesc