avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se pot cere stergerea amprentelor si fotografiilor?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se pot cere stergerea amprentelor si fotografiilor?

Buna ziua, se poate cere legal stergerea datelor (amprente si fotografii) de la Politie dupa finalizarea unui dosar cu NUP ? Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:55, 31 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Informatiile raman in evidenta politiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura/cerere de eliminare amprente si fotografii prelevate de catre politie pentru un "suspect" dara76 dara76 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum am putea proceda si formula o cerere pentru eliminarea amprentelor si fotografiilor tip 'infractor' prelevate de politie ... (vezi toată discuția)
Urgent!!!prelevarea de amprente fara consimtamant blue2v blue2v aseara am fost retinut de politie,dus la sectie,apoi la cea judeteana unde mi s-au prelevat amprentele,fotografiat fara consimtamantul meu,explicatia ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata ,acum 4 ani am cantarit intr-un magazin doua pungi ... Lolo00 Lolo00 Buna dimineata ,acum 4 ani am cantarit intr-un magazin doua pungi cu mere separat , fiind grabit nu am tinut cont ca influentez greutatea produsului in timp ce ... (vezi toată discuția)