avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Activitate Claus85

Activitate Claus85

Soțul meu a ajutat un vecin prieten fiind sa înmatriculeze o mașina pe numele lui .vecinul a vândut mașina fără fiscal și ia venit impozitul o suma ff mare..ne rugam de el de un am de zile sa plătească și nu face nimic ..cum putem sa îl facem sa își plătească datoria ? Nu are nimic pe numele lui și o doamna avocat mia spus ca nu putem face dar eu nu pot lasă așa ...
Buna ziua! Dacă fac o plângere penală pentru înșelătorie unui vecin iar el nu are nimic pe numele lui cum îl fac sa îmi plătească datoria dacă îl găsește vinovat ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sotul la și înregistrat are 30 minute de Conversație cu el,este buna ca și proba in caz de dat in judecată?
Multumim mult...săptămâna asta îl mai lăsam ca tot zice ca rezolva ...dar luni gata mergem și acționăm ! El spune ca nu avem ce ii face ...
Da vom merge la poliție ...sotul nu prea vrea Ar vrea sa rezolve amiabil de asta tot întreb și cer și eu păreri ...V-am deranjat cu ceva sau cum?
Multumim pentru răspuns ff mult..nu au venit amenzi doamne ferește asta ne mai trebuia...deci Spune-ți sa mergem sa facem o plângere penală ...am zis ca este om și rezolvam treaba amiabil dar se pare ca ne duce cu zăhărelul....dacă facem plângere va face politia ceva va veni la el credeți?
Multumim de răspuns ...Suntem disperati numai știm cum sa o luam ce sa facem...dacă mergem la poliție și o declaram furată de el și vândută nu rezolvam nimic? Ce Spune-ți ?
Răspuns la discuția Cum pot recupera o suma
Îl dam dacă se poate recupera și făcut sa plătească ! Mulțumesc mult
Da asta vom face întâi sa discute cu el iar dacă iar ne ocolește mergem la poliție și dacă nici așa dat in judecată ! Mulțumesc mult
Și Spune-ți ca putem rezolva așa problema? Cam care ar fi costurile sa știm la ce sa ne așteptam ..Mulțumesc frumos