avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum pot recupera o suma
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum pot recupera o suma

Sotul meu a ajutat un vecin sa înscrie mașina pe numele lui după care el a vândut-o și ia venit soțului un impozit fff mare! Acum Vecinul nu vrea sa își asume aceasta responsabilitate ..Cum putem face sa își plătească impozitul? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Claus85 , utilizator 22:10, 29 Mai 2019
il dati in judecata.
Îl dam dacă se poate recupera și făcut sa plătească ! Mulțumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul meu a înmatriculat o mașină pe numele lui ca să ajute un vecin, iar acum avem de plătit impozit pentru că vecinul nu vrea să știe de datorie. suntem disperați, ce putem face? Claus85 Claus85 Buna ziua! Vreau sa știu cum sa procedez in cazul in care sotul meu a ajutat pe un vecin sa înmatriculeze o mașina pe numele lui iar anul trecut ia venit ... (vezi toată discuția)
Plângere penală pentru înșelătorie Claus85 Claus85 Buna ziua! Dacă fac o plângere penală pentru înșelătorie unui vecin iar el nu are nimic pe numele lui cum îl fac sa îmi plătească datoria dacă îl ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta - refuz inmatriculare Mymy 30 Mymy 30 Soțul meu a vândut o mașină unei persoane și aceasta nu vrea sa o treacă pe numele lui .I-am plătit amenzile , impozitul de 3 ani nu știm ce să mai ... (vezi toată discuția)