avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plângere penală pentru înșelătorie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plângere penală pentru înșelătorie

Buna ziua! Dacă fac o plângere penală pentru înșelătorie unui vecin iar el nu are nimic pe numele lui cum îl fac sa îmi plătească datoria dacă îl găsește vinovat ?
Cel mai recent răspuns: Claus85 , utilizator 17:23, 18 Octombrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Soțul meu a ajutat un vecin prieten fiind sa înmatriculeze o mașina pe numele lui .vecinul a vândut mașina fără fiscal și ia venit impozitul o suma ff mare..ne rugam de el de un am de zile sa plătească și nu face nimic ..cum putem sa îl facem sa își plătească datoria ? Nu are nimic pe numele lui și o doamna avocat mia spus ca nu putem face dar eu nu pot lasă așa ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul meu a înmatriculat o mașină pe numele lui ca să ajute un vecin, iar acum avem de plătit impozit pentru că vecinul nu vrea să știe de datorie. suntem disperați, ce putem face? Claus85 Claus85 Buna ziua! Vreau sa știu cum sa procedez in cazul in care sotul meu a ajutat pe un vecin sa înmatriculeze o mașina pe numele lui iar anul trecut ia venit ... (vezi toată discuția)
Autoturism neinregistrat la administratia financiara Mike_passat Mike_passat Pai nu stiu cu ce sa incep. Am cumparat o masina avariata. Persoana care a facut accident nu are permis auto si nici masina nu era trecuta pe numele ei cand a ... (vezi toată discuția)
Contract v/c cu acte false alex.ungureanu alex.ungureanu Bună. În urma vânzării unei mașini m-am dus cu contractul de înstrăinare-dobândire pentru a scoate fiscal. Acolo doamna m-a refuzat pentru că în loc ... (vezi toată discuția)