avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Autoturism neinregistrat la administratia financiara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Autoturism neinregistrat la administratia financiara

Pai nu stiu cu ce sa incep. Am cumparat o masina avariata. Persoana care a facut accident nu are permis auto si nici masina nu era trecuta pe numele ei cand a facut accident. Ea a avut un prieten la politie si el a trecut masina pe numele ei la cateva zile de la accident. Problema este ca eu am reparat masina,am facut contract de v/c cu ea si urma sa ne intalnim la circa fin. a doua zi dar nu a mai aparut. Am pus si eu o intrebare la ghiseu despre doamna si ea nu figureaza la fisc cu auto. Ce pot sa fac? Femeia nu mai este in tara.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 17:42, 17 Octombrie 2010
Pentru a inmatricula respectiva masina trebuia sa fie inregistrata la Administratia fiscala, sa plateasca impozitul si numaiapoi putea sa o inmatriculeze. Puteti solicita de la Serviciul inmatriculari auto copii dupa actele care au stat la baza inmatricularii masinii pe persoana care v-a vandut-o dvs.
Din tot cazul asta....este posibil ca cineva sa se aleaga cu un dosar penal: fie pentru abuz in serviciu- acel functionar care a inmatriculat masina fara sa aiba toate actele complete, fie cel care a inmatriculat-o pentru fals si uz de fals....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de uz de fals la achizitie autoturism florydania florydania Buna seara, Am rugamintea sa ma ajutati cu o parere/sfat in urmatoarea chestiune: In anul 2012 am cumparat o masina din targ de la Vitan. Am facut actele ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals mon3y mon3y Buna seara.Am achizitionat o masina din Germania pe care din cauza taxei de mediu prea mari am inmatriculat-o in Bulgaria.Dupa circa 2 ani, cand taxa a mai ... (vezi toată discuția)
Asigurare masina vanduta facuta de noul proprietar tot pe numele meu stoicavasile stoicavasile Am vandut masina cu contract de vanzare cumparare,am scos-o de la fisc,la serviciul de inmatriculari a fost scoasa de pe numale meu in sistemul ... (vezi toată discuția)