Pai nu stiu cu ce sa incep. Am cumparat o masina avariata. Persoana care a facut accident nu are permis auto si nici masina nu era trecuta pe numele ei cand a facut accident. Ea a avut un prieten la politie si el a trecut masina pe numele ei la cateva zile de la accident. Problema este ca eu am reparat masina,am facut contract de v/c cu ea si urma sa ne intalnim la circa fin. a doua zi dar nu a mai aparut. Am pus si eu o intrebare la ghiseu despre doamna si ea nu figureaza la fisc cu auto. Ce pot sa fac? Femeia nu mai este in tara.
Pentru a inmatricula respectiva masina trebuia sa fie inregistrata la Administratia fiscala, sa plateasca impozitul si numaiapoi putea sa o inmatriculeze. Puteti solicita de la Serviciul inmatriculari auto copii dupa actele care au stat la baza inmatricularii masinii pe persoana care v-a vandut-o dvs.
Din tot cazul asta....este posibil ca cineva sa se aleaga cu un dosar penal: fie pentru abuz in serviciu- acel functionar care a inmatriculat masina fara sa aiba toate actele complete, fie cel care a inmatriculat-o pentru fals si uz de fals....
Fals si uz de fals
mon3y
Buna seara.Am achizitionat o masina din Germania pe care din cauza taxei de mediu prea mari am inmatriculat-o in Bulgaria.Dupa circa 2 ani, cand taxa a mai ... (vezi toată discuția)