avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate Lilylili

Activitate Lilylili

Buna ziua !varul meu are masina inscrisa pe numele bunicului care a murit .acum varul vrea sa vanda masina dar spune ca nu poate pt ca trebuie sa plateasca 3500 de lei sa faca succesiunea casei (casa nu este pe numele bunicului ci pe al socrului lui ,deci sunt morti amandoi)sa ia el(varul casa pe numele lui si abia dupa sa le dea vanzare-cumparare mamei mele si tatalui lui ...ca apoi sa poata vanda masina .eu stiam ca ar fi putut rezolva treaba asta doar mergand la primarie cu actul de deces ,platind impozitul si scotand fiscalul ...cum este de fapt?va multumesc pt raspunsuri
Discuție Test ADN
Buna seara!am un copil din relatia anterioara ,care este pe numele meu ,nu l a recunoscut tatal .Si as dori sa stiu daca, il pot da in judecata doar sa faca testul de paternitate .nu vreau sa treaca copilul pe numele lui,nu vreau pensie ,nu vreau sa vb cu copilul. Doar sa faca testul .se poate?
Răspuns la discuția Costudia copilului
Da,lucreaza si are salariul mare ...daca nu mai am chitantele de la ecografiile si analize pe care le am facut in timpul sarcinii cum ar putea sa mi dea jumatate din bani inapoi?
Răspuns la discuția Costudia copilului
Multumesc!
Buna seara! Am un bebelus din urma unui concubinaj ,pe care tatal nu a vrut sa l recunoasca .intrebarea mea este daca il dau in judecata pt recunoasterea copilului si pensie alimentara ,exista vreo sansa sa am eu custodia unica?ar putea sa i dea instanta copilul lui ?el avand mai multe conditii decat mine ...dar nimic pe numele lui ,decat o masina
Am nascut deja .dar trebuie sa astept 42 de zile ca sa depun actele pt indemnizatie crestere copil .asta a fost ultima luna care am luat banii pt posnatal
Buna ziua!as dori sa stiu daca mi se poate pune poprire pe salariu eu fiind in concediu maternal .multumesc