avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate Stan Tudor

Activitate Stan Tudor

Ce perioade asimilate nu se iau în calcul la stabilirea pensiei anticipate potrivit noii legi?
Mulțumesc anticipat.
Pentru celelalte bunuri (casă, teren intravilan) am făcut deja succesiune. Acest teren se află într-o altă localitate și sunt dispus să renunț la el. Eventual prin donație. Ce trebuie să fac?
Bună ziua!
Tatăl meu împreună cu fratele său (ambii decedați) dețineau o suprafață de teren agricol de aproximativ 2 ha în prezent nelucrat. De câțiva ani primesc înștiințare de la organul fiscal pentru plată impozitului aferent chiar dacă nu am titlu de proprietate asupra acestui teren.
Întrebare: În calitate de urmaș sunt obligat să plătesc datoria părintelui decedat câte Fisc? Dacă nu plătesc, îmi poate face organul fiscal poprire pe bunurile personale (de exemplu pe venitul din salariu încărcat pe cardul bancar)?
Cum pot renunță la acel teren?
.
Care este onorariul perceput de un birou notarial pentru un act de vânzare-cumpărare, persoană fizică?
În ce cazuri pot opta pentru asistent personal pentru o persoana cu handicap grav sau indemnizație?
Pot lucra cu jumătate de norma dacă am În îngrijire o persoană cu handicap grav? În acest caz pierd la contribuția pentru Pensie?
Reprezentant convențional.


Bună ziua!
M-am referit la dovada calității de reprezentant pentru persoana care a semnat cererea de chemare în judecată.
Este obligatoriu ca reprezentantul să aibă același domiciliu cu reclamantul?
Menționez că că persoana în numele căreia s-a deschis procesul suferă de demență vascuara și a și a câștigat procesul în prima instanță.
Avocat Iofcea Maria-Cristina a scris:

Buna seara!

Va referiti la reprezentant legal? Reprezentant conventional?


Într-un proces civil se poate schimba reprezentantul la recurs? Ce acte trebuie să depună reprezentantul, respectiv noul reprezentant la dosar?
Medicul de familie poate să îmi elibereze o adeverință medicală din care să rezulte că sunt apt pentru a preda în învățământ dacă sunt în evidență cu epilepsie (crize polimorfe, cod diagnostic ,373)? Dacă nu, unde trebuie să mă adresez pentru a o obține?