Buna ziua! Mama mea a decedat intr-un spita de stat de Covid 19. Am solicitat in scris spitalului copiile dupa documentele medicale primind un refuz categoric deoarece mama nu si-a dat consimtamantul inainte sa moara, ca eu, unicul copil, sa primesc aceste informatii. Mentionez ca, la internare ,niciun cadru medical nu i-a solicitat mamei mele aceasta semnatura. Va rog sa-mi spuneti care sunt demersurile legale pe care trebuie sa le urmez pt a intra in posesia documentelor solicitate. Va multumesc!
Buna ziua ! In urma succesiunii ,2 frati vor sa vanda un apartament . Ei doresc sa faca precontract la notar prin care sa primeasca un avans destul de mare.Mentionez ca acest apartament nu are cadastrul si intabularea facute, acestea urmand sa se faca dupa semnarea precontractului. Intrebarea este daca in urma precontractului , proprietarii pot sa vanda altui cumparator avand in vedere ca apartamentul nu are cadastru sau daca avansul se poate pierde. Ce se poate intampla daca vanzatorii se razgandesc si nu mai vor sa vanda apartamentul dupa ce au semnat precontractul ? Va multumesc !
Buna seara ! Va rog, as dori sa stiu daca este valabil un contract de vizionare a unui imobil , completat gresit . S-a scris gresit domiciliul clientului , contractul nu are numar de inregistrare si nu s-a emis in 2 exemplare. De asemenea nu s-a semnat niciun document privind protectia datelor personale. In cazul in care acest contract este valabil , cine plateste comisionul ? Cumparatorul, vanzatorul sau ambii. Intre proprietar si agentie nu exista contract de exclusivitate. Va multumesc!