avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Activitate antonyka

Activitate antonyka

Bună dimineata ..., ma numesc Anton , si am o situatie destul de deranjantă , cu un teren extravilan , arabil , la care , prin schimbarea arendasului , s-a restrictionat accesul . Mentionez , ca terenul , în partea de sud si vest are islaz , si există o diferența mare de nivel care nu permite accesul , decît pietonal . În partea de nord , terenurile sînt lucrate de către o asociatie agricolă , iar la est (unde era drumul ) de către persoane fizice , care lucrează în arendă .
Eu as dori să stiu , dacă există o lege , ceva care să mă ajute în situatia de fata ! Multumesc anticipat!
Buna ziua , va rog sa ma lamuriti într-o problema: în baza carei legi , proba oftalmologica .." ishihara (plansele de culori ) este eliminatorie pt. soferi .Nu am gasit legea !

Multumesc anticipat !
Bună ziua , mă numesc Anton , si as dori , să relatez o întîmplare care s-a desfăsurat săptămîna trecută , in sediul unei firme din loc. Turda.
Datorită lipsei repetate de materiale de protectia muncii , (mănuși , ochelari de protectie) am insistat asupra acestui aspect , devenind probabil deranjant pt. angajatorul meu . Răspunsul lui , a fost , de-a dreptul șocant , recurgînd la injurii , si dacă nu ar fi fost oprit de fiul său , la acte de violență , citez „ ce mă tot f..... mă , f..... gura mătii , îți vărs mațele mă ” si alte cuvinte obscene , care denotă apucături de om bolnav .
Acum eu nu am mai trecut prin astfel de situații , și v-aș ruga să-mi spuneți , care sînt căile legale de a reclama astfel de fapte !

Mulțumesc!

Răspuns la discuția legea165/2018
Problema e ca angajatorul , ne dă , doar 10 bonuri, si de valoarea cea mai mica !
Discuție legea165/2018
Este sau nu angajatorul , obligat de lege , să ofere tichete de masă , egal cu numărul de zile prestate de angajat ?