avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Litigii de muncă
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Litigii de muncă

Bună ziua , mă numesc Anton , si as dori , să relatez o întîmplare care s-a desfăsurat săptămîna trecută , in sediul unei firme din loc. Turda.
Datorită lipsei repetate de materiale de protectia muncii , (mănuși , ochelari de protectie) am insistat asupra acestui aspect , devenind probabil deranjant pt. angajatorul meu . Răspunsul lui , a fost , de-a dreptul șocant , recurgînd la injurii , si dacă nu ar fi fost oprit de fiul său , la acte de violență , citez „ ce mă tot f..... mă , f..... gura mătii , îți vărs mațele mă ” si alte cuvinte obscene , care denotă apucături de om bolnav .
Acum eu nu am mai trecut prin astfel de situații , și v-aș ruga să-mi spuneți , care sînt căile legale de a reclama astfel de fapte !

Mulțumesc!




Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 12:18, 17 Iunie 2019
Buna ziua,

Sesizare la ITM in care relatati toate aspectele referitoare la securitatea in munca si faptele petrecute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare partiala sau totala act - intrunirea elementelor constitutive ale infractiunii comerciantu comerciantu daca cineva modifica partial sau total un act pentru a se sustrage urmariri penale se considera fals in acte? fals sub semnatura privata? sau ? ce ... (vezi toată discuția)
cerere interpol cautare minor stefanspania stefanspania Am o sentinta judecatoreasca definitiva data in Spania ce obliga pe mama sa ma informeze de toate aspectele vietii minorului gradinita medic etc la care ... (vezi toată discuția)
Un strigat de disperare teodorapopescu8 teodorapopescu8 Eu am fost casatorita sunt divortata si din casatoria mea au rezultat doua fetite care din nefericire pentru mine la divort i-au fost incredintate fostului ... (vezi toată discuția)