avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate Camy Claudia

Activitate Camy Claudia

Bună ziua. Doresc sa întreb dacă un precontract vânzare bun viitor( apartament) încheiat în anul 2021 plătit integral cu tva 5 % și la care încă nu s a făcut contract de vânzare cumpărare cu dezvoltatorul pentru ca nu se reușește intabularea pana la sf. an. 2023, In anul 2024 ce tva voi plăti? Mulțumesc,!
A și dori să întreb la ce se referă art 25 alin. 3 din legea 223/2015 privind pensiile militare de stat. Mai precis daca am 14 ani 6 luni și 5 zile vechime in serviciu....pot cere deschiderea dreptului la pensie de serviciu având în vedere că celelalte condiții sunt indeplinite. A se vedea și art. 16 lit. b din aceiași lege. Mulțumesc!!!!
Bună seara! Dacă o amenda a fost data pe 28 ianuarie 2020 pe 15 zile și a fost plătită pe 13 februarie s.a încadrat în cele 15 zile sau a 15 a zi era data de 12?
De curând am aflat ca am 2 CNP_uri, unul pe certificatul de naștere, altul pe cartea de identitate. De la evidenta populatiei mi s.a spus ca cel de pe buletin este corect și sa merg la primăria de unde mi.a fost eliberat certificatul, sa îmi scoată alt certificat cu CNP corect. Am rezolvat aceasta situație însă CNP_ul de pe certificatul de naștere e și pe certificatul de căsătorie. Acum ar trebui sa corectez eroarea și pe acesta. Întrebarea este, acesta se corectează prin hotărâre judecătorească sau pur și simplu pe baza documentelor justificative?
Discuție Am 2 CNP_uri
Am 50 de ani și de curând am aflat ca CNP_ul din certificatul de naștere difera de cel din buletin. Probabil a fost greșit CNP _ul din primul buletin eliberat, (cel la 14ani). Am fost la evidenta populatiei ieri și mi s.a spus ca CNP_ul din buletin e cel corect. și ca ar trebui sa merg la starea civila unde m.am născut sa se corecteze greșeală. Ce ma sfătuiți sa fac?