avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda în 15 zile
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda în 15 zile

Bună seara! Dacă o amenda a fost data pe 28 ianuarie 2020 pe 15 zile și a fost plătită pe 13 februarie s.a încadrat în cele 15 zile sau a 15 a zi era data de 12?
Cel mai recent răspuns: CatalinIonut1996 , utilizator 16:57, 15 Februarie 2020
Dacă ti-au fost luati banii la jumatate insemna ca te-ai incadrat in cele 15 zile. Altfel suma ar fi fost plătită integral.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație de creșterea copilului Roberta15 Roberta15 Buna ziua ! Sunt însărcinată, Am 5 luni jumate cotizate la stat (28.noiembrie 2018-15 mai 2019) după care de la 1 Iunie 2019 voi fi reangajată. Cele 2 ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am o nelamurire in legatura cu modul de calcul al indemnizatiei crestere copil Oana Muscalu Oana Muscalu Buna seara. Ma numesc larisa Am o nelamurire in legatura cu modul de calcul al indemnizatiei crestere copil . Se calculeaza 12 luni din ultimele 24 sau 12 luni ... (vezi toată discuția)
Buna seara! as vrea sa primesc cateva sfaturi in legatura cu ... Mery1905 Mery1905 Buna seara! As vrea sa primesc cateva sfaturi in legatura cu speta mea si as fi foarte recunoscatoare daca mi le oferiti. Sunt insarcinata in 13 saptamani ... (vezi toată discuția)