avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva la un precontract vânzare imobil
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva la un precontract vânzare imobil

Bună ziua. Doresc sa întreb dacă un precontract vânzare bun viitor( apartament) încheiat în anul 2021 plătit integral cu tva 5 % și la care încă nu s a făcut contract de vânzare cumpărare cu dezvoltatorul pentru ca nu se reușește intabularea pana la sf. an. 2023, In anul 2024 ce tva voi plăti? Mulțumesc,!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 11:21, 27 Noiembrie 2023
9%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va trebui sa achit diferenta pt tva 9%? mooniq7 mooniq7 Bună ziua. Spuneți-mi vă rog, dacă am plătit apartamentul integral în 2022, a fost livrat in 2023, deci se locuieste in el, dar contractul de ... (vezi toată discuția)
Tva la un antecontract pentru apartament in constructie? cioclud cioclud am incheiat un antecontract pentru apartament in constructie in 2021 cu act aditional de prelungire a termenului de vanzare cumparare in 2022 pentru anul ... (vezi toată discuția)
Tva 5% la imobiliare allexias allexias Am achzitionat in 2020 un apartament care se incadra prevederilor legale de tva 5% si l-am achitat integral tot in 2020. Legea prevedea 5% TVA fara a ... (vezi toată discuția)