avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Activitate Symplu

Activitate Symplu

Buna ziua, unchiul meu in vârsta de 75 ani bolnav de cancer in faza terminala este pe cale sa fie pacalit de 2 persoane. Am încercat printr-un proces de punere sub Interdicție sa blochez vânzarea apartamentului sau, proces in care expertiza INML l-a desemnat capabil sa-și administreze singur bunurile. Am plătit restanțele acestuia timp de 4 ani pt.a nu fi evacuat de asociația de proprietari. Va rog sa ma sfătuiți cum îmi pot proteja unchiul pt.a nu fi aruncat in strada. Mulțumesc!
Răspuns la discuția Partaj
Tare as vrea sa fie așa! Dar femeiile se Pare ca se înduioșează fiind și ele mame la rândul lor, trăiesc asta pe propria piele , profesional vorbind trebuie sa aveți dreptate dar nu este așa
Discuție Partaj
Recomanda cineva un avocat de sex masculin pe partea de partaj? Dosarul este deja pe rol și vreau sa schimb avocata pe care o am pt ca deja am pierdut cu ea alt proces din cauza incompatibilități ! Mulțumesc!
Tot nu văd un rp concret! Unde se fac denunțuri pt caz de boala psihică făcută fictivă ? Pe șpagă? Unii spun la procuratura altii la casa de pensii! Știe cineva concret?
Buna ziua! Unde pot merge sa fac denunț pt pensii pe caz de boala psihice făcute pe șpagă? Unde se face de untul? Unii spun la procuratura altii la casa de pensii! Multumesc!
Asta încerc și sa ii explic ca vreau! Mai mult timp cu el sa îl iau de la grădinița , nu vrea , îmi invoca tot felul de motive și nu vrea

Liliana Gradinaru a scris:

Parerea mea e sa va linistiti, sa va bucurati ca va vedeti copilul, sa va axati pe elementele pozitive ale relatiei cu el si sa tratati cu toleranta povestea cu celalalt parinte.
In rest, poate o negociere pentru mai mult timp petrecut vara cu copilul, poate mai multe zile in timpul anului ar ajuta! Sau un program cu preluare de la gradinita, ceea ce e mult mai indicat de psihologi.
Dar pentru asta, contactati un avocat si povestiti. va recomand insa sa nu incepeti un razboi nesfarsit prin instante, nu ajuta pe nimeni!

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util


When a scris:

Eu v-am prezentat variantele. E greu de spus ce as face eu pentru ca nu sunt în situația dumneavoastră. Uneori cred ca as lupta, alteori ca as lasă copilul ca să nu fie abuzat mai rău. Nu as vrea sa ajung niciodată sa că înțeleg dilema.
Puteți merge ori pe calea războiului ori pe calea batutului în retragere.
Da, am întâlnit. Din păcate, cu noua lege a custodiei comune mulți părinți și-au pierdut copii. Rezidenții au înțeles ca pot chiar sa ascundă minorii ani de zile nu doar sa nu dea informații. Legea se bazează mult pe bunul simt și dragostea fiecărui părinte dar iată ca ea nu exista în toate cazurile iar în fata egoismului și imbecilitatii unuia, minorul rămâne descoperit.

Exact! Eu unul am lăsat mult de la mine, ma rog de ea sa îmi iau și eu o data copilul de la grădinița sa simt și eu o bucurie , îmi spune un NU categoric! Ii explic prin mesaje care nu le citește ca nu e bine ce face ca suferă copilul, vb singur cu mine doar nu ia in seama
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
@When

Va mulțumesc la toată lumea pt sfaturi deși sunt in contradictoriu , nu știu ce sa fac , am o întrebare pt toate persoanele de aici care încearcă sa ajute fiecare cum poate...... ați întâlnit sau măcar știți ca sunt oameni pe lumea asta fie ca este mama sau tata care nu pot fi părinți?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

againstPAS a scris:

Nu a spus nimeni ca orice refuz, dar cu tot respectul, in situatiile in care mama il denigreaza zilnic pe tata, ba in corespondenta cu el, ba prin instante, cand nu este capabila de ani buni sa zica si ea macar UN SINGUR LUCRU pozitiv legat de ce a facut tata, cineva se asteapta ca acel copil sa-l primeasca pe tatal sau cu bratele deschise? Cand tata vine la scoala si primul lucru zis de mama profesoarei este ca tatal nu are dreptul sa vina la scoala si ca este un sobolan ratat, copilul credeti ca se gandeste ca hai sa o supar pe mama si sa zic ca eu as vrea sa plec cu sobolanul? Sau cand tatal sta in prag si mama tipa la el ca nu cumva sa se uite la ea in casa sau intre in casa ca e un derbedeu si un psihopat, copilul ce sa zica? Hm, ce drag imi e mie de tata? Hai mai lasati dracului povestile astea.

Pffffff! Mai bine de atât nu se poate explica frustrarea unui om care își iubește copilul și ar face orice pt el! Copilul la început nu a vrut sa stea și îl duceam la mama nu îl Țineam toată perioada de wk! Acum sta ! Mereu îmi spune ca l-am părăsit ca de ce nu vin la el, de ce nu mai dorm cu el , ultima data el nu a întrebat deloc de ea a fost un wk de vis! Ea a intrat in fibrilație se obișnuise sa îl duc ca el nu sta, dar surpriza a fost alta ! Cu grădinița la fel! Am fost o data cu acordul ei sa îl ii , educatoarea a zis sa stau la USA sa sune mama sa se asigure ca m a trimis ea! La scara blocului întoarce capul după mine și grangure in mers spre scara blocului! Nu știu cu ce a s putea compara aceasta durere
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
A

Martonze a scris:

Domnule, nu interesează pe nimeni că dvs. plecaţi din ţară, nu aveaţi nici o obligaţie să anunţaţi pe cineva.Este recomandabil să anunţaţi mama copilului, să ştie când veniţi să luaţi copilul, să nu aştepte degeaba în zilele de program când nu mergeţi. În rest, în ce priveşte conversaţia cu mama copilului, nu puteţi forţa dacă nu vrea şi nu este inclus în programul de relaţii personale. Este lăudabil că după absenţe îndelungate a dvs., copilul merge cu dvs. şi nu se opune, înseamnă că copilul nu este întors împotriva dvs. de către mamă.
În ce priveşte plecarea copilului la bunici, este normal să meargă copilul acolo, în definitiv este familia extinsă şi dvs. ştiaţi de unde vine mama copilului dvs. când aţi conceput copilul cu dânsa; la fel , tractoriştii sunt oameni ca şi strungarii, mecanicii sau instalatorii, nici o meserie nu e degradantă; în ce priveşte manelele, chiar şi la decernarea premiilor Academiei, s-au cântat manele şi la petrecerile guvernanţilor ţării se dansează în ritm de manele.La ţară, copilul îşi lărgeşte orizontul cunoaşterii, vede animalele domestice pe viu, nu ca o mulţime de copii "de elită" care confundă raţa cu gâsca sau porcul cu oaia.
O întrebare: dacă mama copilului vă informează că micuţul are febră şi îl doare gâtul, dvs. fiind la mii de km. distanţă, cu ce puteţi ajuta mama sau copilul, în afară de sfaturi?Dar dacă v-ar informa că peste două zile este serbare şi copilul are nevoie de costum de Batman? dar dacă mama este internată de urgenţă la spital şi sunteţi imediat informat, cu ce ajutaţi dvs.?

Am fost mereu atent la orice lipsa a copilului, in afara de pensia alimentara ii cumpar haine , jucării , i-am spus dacă are probleme gen stomatolog sa apeleze la mine! Mulțumesc