avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Activitate Permisauto

Activitate Permisauto

Raspuns Celebru bravo, pai am Angajat un avocat,dar Rezultatele sunt zero,
trebuia sa fac reabilitarea si nu a putut sa imi trimita o inputernicire model ca sa faca demersurile necesare
pentru a scoate cazierul. acum despre alte probleme nu are rost sa scriu.
singura solutie este sa numai platesc nici o data onorariul intreg,si sa platesc dupa rezultatele facute.
uni Avocati as crede ca vrea numai un venit repede dar fara sa dea vrun rezultat.
este greu sa gasesti intro tara Crestina Avocati care sa creada in propia lui munca,
numai cu vrajeala mam saturat,
dvs aveti dreptate despre filmele Americane.dar in germania chiar asa se procedeaza in realitate
cu toata stima sanatate
Pai Fara onorariu nu am auzit nici o data ca un avocat se poate angaja. Dvs ati mai auzit ?
Buna ziua
Caut un Avocat in Judetul Suceava
pentru Partaj judiciar si pentru un Divort
comision de 10/100 din Partaj este asigurat.si daca se termina totul mai repede Comisionul se ridica negogiabil in favoarea Avocatului
Avocatul Trebuie sa ma Reprezinte pe mine si interesele mele
Cu Stima Sanatate
Da Asa este am gasit ceva sper si astept sa semnez contractul
trebuie sa scot cazierul sal curat si un proces pe civil am
sper sa fie in ordine totul..sa mearga totul bine
nu mai stiu ce sa fac sa imi castig dreptul la viata si libertate
nu mai stiu ce sa fac sa imi castig dreptul la viata si libertate
Buna ziua
Intrebare catre Domni Avocati
Dece este asa de greu de scos un cazier judeciar
dece este asa de greu sa imi fac reabilitarea prin intermediul vostru ca Avocati
si sa ma reprezinte in situatia in care am nevoie.
mai am si pe civil un proces de partaj mostenire din 2005 despre el nu mai comentez ca nu se mai intelege nimic pe urma
Fiti oameni serios cu credinta in dumnezeu ca aveti mai mult de castigat decat sa pierdeti.
Sanatate

AM NEVOIE DE UN RASPUNS
Buna ziua
dece este asa de greu sa imi fac reabilitarea prin intermediul vostru ca Avocati
mai am si pe civil un proces de partaj mostenire din 2005 despre el nu mai comentez ca nu se mai intelege nimic pe urma
Fiti oameni serios cu credinta in dumnezeu ca aveti mai mult de castigat decat sa pierdeti.
Sanatate

Buna ziua
Sanatate
Răspuns la discuția Permis de conducere expirat
Ar fi super daca este asa.
Am vazut pe Google cum Arata und Formular. Si trebuie Sa trec si numele pe care lam avut
Ionut multumesc pentru sprijin