avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere expirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere expirat

Daca merg cu permisul de conducere expirat Sa il schimb
Osa imi ceara si certificatul de casatorie??
Am numele schimbat si in Buletin si in Permis
Cu 400. 500 Euro Rezolv situatia ?
Este vro Agentie care se ocupa cu asa ceva
Sau cineva dintre avocati.?
Va salut multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iunie 2019
Permisauto, utilizator
Cel mai recent răspuns: Permisauto , utilizator 20:07, 26 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveți nevoie de certificatul de căsătorie. Vă trebuie cartea de identitate în termen de valabilitate, fișa medicală de la o clinică autorizată și permisul vechi, plus chitanța pentru taxa de eliberare permis - 68 de lei, plătibili la CEC dacă nu se poate plăti la ghișeu.

Sutele acelea de euro pentru ce vreți să-i dați, ce să vă facă agenția/avocatul?
Buna ziua.
Din cate stiu...trebuie sa fiti prezenta personal, pentru poza...
Si va trebuie si certificatul de casatorie, daca aveti numele schimbat si nu l-ati schimbat dupa casatorie...
Nu lam schimbat. Dar deci imi trebuie si certificatul de casatorie. Ca Buletin este trecut numele ca si in Permis. Multumesc
Buletinu este valabil deci
Nu imi trebuie certificat de casatorie?
Va multumesc
Daca ati schimbat numele de familie in acte dupa casatorie, ati trecut numele luat dupa casatorie, nu va mai trebuie...
Daca nu ati schimbat butetinul conform noului nume, cel dupa casatorie, eu cred ca o sa va trebuiasca..

Alte discuții în legătură

Schimbare permis de conducere dupa casatorie si schimbare de dpmiciliu mernok82 mernok82 Imi puteti spune care sunt actele necesare pentru schimbarea permisului de conducere si a talonului, in urma schimbarii numelui si a domiciliului dupa ... (vezi toată discuția)
Sunt roman, vreau sa ma casatoresc cu o moldoveanca wirteex wirteex salut, eu is roman , stau in italia , la ora actuala nu muncesc, dar am toate actele in reguila in italia + actele romane, vreau ca la vara la starea civila sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume dupa casatorie Apollo_ro Apollo_ro Dupa casatorie sotia mea isi va schimba numele. As vrea sa stiu in cat timp trebuie schimbat buletinul. Pasaportul si permisul de conducere trebuie schimbate ... (vezi toată discuția)