avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Activitate Radyombm2

Activitate Radyombm2

Poate angajatorul să iti impartă 1 zi liberă?in sensul că in loc să iți dea 1 zi liberă vi mai tarziu la muncă cu 2 ore in minus timp de 4 zile,deci nu iti da ziua sa stai acasa să iti faci treburi casnice,si in plus face acest lucru in avans in sensul că urmează sa iti dea ziua liberă pentru că vei munci intr o zi de sărbătoare,dar pana vine acea zi ii dă angajatului ziua liberă dinainte in avans dar impărtită...10 ore de muncă si nu 12...avand in vedere că angajații mega image muncest cate 2 zile 12 ore.
Este normal ca la locul de muncă ( mega image ) angajatorul să le spună angajatilor să predea telefoanele cand intra la muncă? Pe contract nu este specificat așa ceva,si chiar dacă ar fi,este un bun al tau personal si in plus,dacă cineva apropiat ție,sau de acasă pătește ceva? Si te sună,sau...tu dorești să suni să vezi dacă persoana este ok,poate ai o persoană,un copil acasă,singur,bolnav.etc....oricare ar fi motivul,este legal așa ceva?are voie angajatorul să le ceară tuturor angajaților așa ceva? Are vre o bază legala care să ii permită?
Buna ziua.pe scurt,trebuie sa platesc pensie alimentara din pensie de handicap neavand un serviciu.mama copilului meu este cu copilul in anglia si doresc sa ii trimit pensia dar........cine suporta costurile suplimentare? Eu nu doresc sa platesc bancii comision de trimitere.e vb de 52 lei pensie,nu e mult,pot trimite si mai mult dar.....cine suporta comisionul bancar? Daca trimit 52 lei la ea ajunge mai putini bani pt ca din aceiasi bani se opreste comision,iar cei de la banca au spus ca este cam 10 euro trimiterea,dar pot trimite 52 lei si sa platesc eu comisionul dar nu vreau sa platesc comisionul.inca 10 euro dau bancii,bani ce prefer sa ii dau cumva copilului nu bancii.in hotararea judecatoreasca scrie ca trebuie sa ii platesc 52 lei cat erea in romania,acum ca sa mutat in anglia cu copilul doresc sa ii trimit cat ma obligat instanta dar asta insemna sa mai dau alti bani si bancii si nu doresc acest lucru.daca trimit mai putin de 52lei pt ca trebuie sa achit comisionul,patesc ceva?oricum nu s-ar mai alege cu ceva daca mai platesc si comisionul din acei 52lei. Mentionez ca pt ea 52 lei este egal cu 0 ea castigand acolo 250 lire pe saptamana.